Fogyasztási cikk
Személyes pénzügyek 10 dolog, amelynek leesett az ára az utóbbi években 
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 8. 15:50
Főleg a rezsicsökkentés által érintett termékek ára esett az utóbbi években, de van néhány kivétel is, műszaki cikk, primőr zöldség, sertéstermékek. Érdekes módon nem azok, amelyeknek csökkentették az áfáját.
Vásárló És te mennyit vásárolsz? Évek óta nem látott csúcson a magyar fogyasztás  
Privátbankár.hu | 2015. április 4. 11:34
Javul a magyar háztartások fogyasztása, egyre többet költünk el a boltokban. Ilyen szám egyébként már nagyon régen jött, az elmúlt nyolc évben folyamatosan csökkent vagy stagnált az átlagos fogyasztás. Tavaly reálértéken 2,7 százalékkal, 68 609 forintra nőtt a háztartások egy főre jutó havi fogyasztási kiadása éves összehasonlításban.
Vásárló Itt a fordulópont - mire költenek a legszívesebben a magyarok? 
Nagy László Nándor | 2014. május 14. 11:33
Óvatos bizakodással tekint előre az európai fogyasztó - a válság után először nőtt 2014-ben a gazdaság és a háztartás helyzetére vonatkozó értékelés Európában és hazánkban is. A régiónk polgárai ugyanakkor még mindig terméket, eszközöket vásárolnának, míg a nyugat-európai polgárok pihenésre, szórakozásra költenének többet.
Vásárló A fogyasztóknak kicsit könnyebb lesz: változnak a jótállás szabályai 
Privátbankár.hu | 2014. március 26. 16:55
Módosultak a kötelező jótállás szabályai, az új előírások egyebek mellett vonatkoznak a jótállási jegyekre, amelyeket ezentúl nem lehet elhalványuló szöveggel átadni a vásárlónak, és differenciáltabbá válik az épületszerkezeteknél az egységes, 3 éves jótállás is.
Vásárló Szerelem-biznisz: mit vettél a kutyádnak Valetin-napra? 
Privátbankár.hu | 2014. február 14. 13:51
Valentin-napon az amerikaiak több mint fele ünnepel, összesen 17,3 milliárd dollárt költenek el. A férfiak persze jóval többet, mint a nők. Vajon hány százalék vásárol ékszert? Hányan szakítanának, ha nem kapnának semmit? Így hanyatlik a Nyugat.
Ingatlan Mekkora a boltja? Kiszámolhatja, mennyi parkoló kell majd 
Privátbankár.hu | 2013. november 30. 06:52
Rendelet írhatja elő, hogy a jelenleginél több parkoló kell a nagyobb üzletek mellé.
Vásárló Így utálnánk a bankunkat? Előbb váltanánk, mint sampont 
Privátbankár.hu | 2013. november 15. 15:27
Az elektronikai gépekhez és telefonokhoz vagyunk a leghűségesebbek. A szolgáltatások terén a mobilszolgáltatók viszik a pálmát, bankot azonban előbb váltanának a magyarok, mint sampon márkát - derül ki a Nielsen fogyasztói információkat és ismereteket szolgáltató vállalat ötvennyolc országban végzett felméréséből.
Vásárló Vidáman élnek az ukránok 
Privátbankár.hu | 2013. március 13. 10:34
Az ukrán állami statisztikai hivatal szerint italra, cigarettára és kábítószerekre többet költöttek tavaly az ukránok, mint ruhára és cipőre.
Részvény / Deviza / Áru Nagyon jót jelentett a Procter & Gamble 
Privátbankár.hu | 2013. január 25. 18:34
Több mint kétszeresére nőtt a Procter & Gamble profitja üzleti évének második negyedében az átszervezéseknek és a forgalom, illetve a piaci részesedés növekedésének köszönhetően.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG