<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
G Data
Vállalat Új vírus lendült támadásba - zsarol, váltságdíjat követel
Privátbankár.hu | 2016. március 26. 10:28
Új, a teljes merevlemezt zároló zsarolóprogramot fedezett fel a G Data német vírusvédelmi cég, amelynek tapasztalatai szerint a készítők főként cégeket céloznak meg a vírussal.
Vásárló Erre figyelj oda, ha nem akarod, hogy rémálom legyen a nyaralásod!
Privátbankár.hu | 2015. július 26. 14:40
A felhasználók többsége nem szívesen válik meg mobileszközeitől még a nyaralás során sem, hiszen mindenki szeret üzeneteket küldeni a családnak, vagy képeket a tengerpartról, medencéből a barátoknak. Ha azonban az okostelefon vagy notebook nincs megfelelő védelemmel ellátva, a nyaralóhelyeken könnyen a bűnözők áldozatává válhatunk.
Vásárló A fogyókúrás naplódat is ellopják - bedurvulnak a hackerek idén
Privátbankár.hu | 2015. január 15. 20:03
Gondolta volna, hogy a hackereknek még a szívverése is kell? A G Data szakértői azt várják, hogy 2015-ben minden létező fronton támadás éri majd a felhasználókat. Nem árt felkészülni a vírusok ellen!
Vásárló Elképesztő trükkök: egy rossz kattintás, és már le is nyúlták adataidat
Privátbankár.hu | 2014. október 21. 20:03
A népszerű világsztárok közösségi oldalait több tízmillió felhasználó követi világszerte. Egy-egy bejegyzést akár százezren is lájkolnak, ez pedig alkalmat ad a kártevők és a kéretlen reklámok terjesztőinek arra, hogy megtévesszék a rajongókat.
Vásárló Ilyen kár érhet, ha megfertőz egy számítógépes vírus
Privátbankár.hu | 2014. március 31. 20:00
Egy kutatás szerint tavaly minden harmadik internetező számítógépét megfertőzte valamilyen kártevő. A bűnözőknek már nem céljuk, hogy tönkretegyék a számítógépeket, inkább hitelkártyaadatokat lopnak, vagy zárolják az operációs rendszert, és zsarolással veszik rá az internetezőket, hogy fizessenek a feloldó kulcsért.
Vásárló Kész átverés: itt a nyereményjáték, amivel csak veszíteni lehet
Privátbankár.hu | 2013. július 30. 11:37
Nyereménysorsolást ígérnek, de fizetős sms szolgáltatásra iratoztatják fel az embereket, sorsolás azonban aligha lesz.
Karrier Hazaviszed a munkát? Nem biztos, hogy jó ötlet a túlóra
Privátbankár.hu | 2013. január 31. 11:46
Több mint 1,2 millió hazai munkavállaló szokta hazavinni vagy e-mailben hazaküldeni magának a munkahelyi dokumentumait. Ez nemcsak azt jelenti, hogy sokan otthon is túlóráznak, de jelzi, hogy rengeteg bizalmas adat kerül ki a vállalatok felügyelete alól.
Vásárló Magyarul beszélő vírusok támadnak majd ránk idén
Privátbankár.hu | 2013. január 4. 13:24
Az internetes kártevőknél a mennyiséget felváltotta a minőség, a hazai felhasználók pénzét pedig magyarul beszélő banki trójaiak próbálják meg ellopni idén.
KKV Ha ez így megy tovább, korlátozhatják a Facebook-hozzáférést
Privátbankár.hu | 2012. november 9. 11:01
Több mint 800 ezer magyar munkavállaló, vagyis az interneteléréssel rendelkező dolgozók 55 százaléka használja munkahelyéről a közösségi oldalakat egy friss felmérés szerint. Már több, informatikai biztonsággal foglalkozó cég bővíti szolgáltatásait a különböző weboldalakhoz történő hozzáférés korlátozásának lehetőségével.
Vásárló Ész nélkül torrentezünk, nem félünk a vírusoktól
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 30. 15:22
A torrentezés általánosan jellemző a magyar internethasználókra. A 30 év alattiak 73 százaléka tölt le filmeket, zenéket és szoftvereket, de az 50 év felettiek 20 százaléka is használja a fájlcserélőket ‒ derült ki egy felméréséből.
Friss
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló