<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Görög
Makro / Külgazdaság A válság áldásos hatása
Privátbankár.hu | 2013. április 9. 06:00
Az államadósság-válság miatt bevezetett megszorítások révén csökkent a korrupció az euróövezet déli perifériáján egy német kutatás szerint. Ez különösen Portugáliában, Spanyolországban és Olaszországban igaz, Görögországban nem érvényesült ez a hatás.
Deviza / Áru Kétéves mélyponton az euró - fel is út, le is út (+videó)
Privátbankár.hu | 2012. június 1. 11:27
Két éves mélypontra süllyedt ma az euró a dollárral szemben, az EUR/USD árfolyam 2010 júliusa óta nem volt ilyen alacsony. A piaci szereplők többsége meglehetősen pesszimistán tekint a jövőbe, van azonban optimistább vélemény is a közös pénzt illetően
Makro / Külgazdaság Megegyeztek a görögök, mégis lefagytak a piacok
Privátbankár.hu | 2012. február 9. 18:00
A görög pártoknak sikerült megállapodniuk az utolsó pillanatban az újabb megszorító csomag részleteiről, szabaddá téve az utat az újabb, 130 milliárd eurós mentőcsomag elől. Az IMF szóvivője és a görög kormányfő egyaránt azt közölte, hogy ezen az alapon folyatják a tárgyalásokat; általános egyetértés van az új program tartalmáról az euróövezeti pénzügyminiszterek találkozója előtt. Kemény megszorítások jönnek. A tőzsdék a jó hír ellenére stagnálnak és az euró is csak átmenetileg pattant fel.
Állampapír / Kötvény A tíz éves magyar állampapírhozam már 9,6 százalék
Privátbankár.hu | 2011. november 25. 11:51
A Bloomberg weboldala vezető cikkében foglalkozik a magyar államadósság leminősítésével, a cikkben azt írják, hogy péntek délelőtt a tíz éves referencia-államkötvények hozama évi 9,6 százalékra emelkedett, ami 55 bázispontos (0,55 százalékpontos) emelkedés az előző napihoz képest.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG