Groupon
Részvény / Deviza / Áru A Twitteré lehet az év sztorija 
Privátbankár.hu | 2013. január 1. 14:00
A Facebook tavalyi IPO-ját a történelem egyik legrosszabb tőzsdei debütálásaként fogják jegyezni, egyben az volt az év egyik legnagyobb pénzügyi eseménye, igaz, leginkább a céget övező csinnadratta miatt. 2013-ra eltűnődhetünk azon, vajon a Twitter lesz-e a következő jelentős szereplő az IPO-k sorában. A vezetés célzásait tekintve úgy tűnik, hogy a cég éppen arra készül, hogy a nyilvánosság elé lépjen.
Részvény / Deviza / Áru Don’t like: egy hónapos a Facebook-részvény 
Privátbankár.hu | 2012. június 18. 15:34
Óriási várakozás, aztán sorozatos balhék, folyamatosan csökkenő részvényárfolyam. Röviden így nézett ki a Facebook-részvény első hónapja. Igaz, hogy közben jelentősen erősödött a turbulencia a piacokon, ez ellen pedig tehetetlen volt a papír. Korábban többen a részvény túlárazottságára, egyesek egyenesen újabb dotcom-lufira figyelmeztettek. Az eredetileg 38 dolláros papír ma 30 dollárt ér.
Részvény / Deviza / Áru Ők azok, akik már nagyon vennének a Facebook-ból 
Privátbankár.hu | 2012. február 24. 15:33
A piac továbbra is izgatottan vár a Facebook részvénykibocsátására, a közösségi médiára már több alap is szakosodott, amelyek alig várják, hogy bővíthessék vele portfóliójukat. Van olyan közöttük, ahol az ázsiai részvények vannak túlsúlyban, másutt inkább az amerikai üdvöskékre fókuszálnak.
Részvény / Deviza / Áru Ma kezd a Wall Streeten a Zynga 
Privátbankár.hu | 2011. december 16. 15:59
Ma debütál a New York-i tőzsdén a Zynga. Az internetes közösségi játékokat fejlesztő cég részvényeit 10 dolláros áron vezetik be, 100 millió darabot. A Zynga bevezetése az év utolsó nagy internetes IPO-ja a Wall Streeten. Az első jegyzéseket feszült figyelem kíséri.
Részvény / Deviza / Áru IPO-lázban égnek az amerikaiak a Groupon-rally óta 
Privátbankár.hu | 2011. november 9. 15:45
Miután a Groupon-kibocsátás óriási siker lett, és az utóbbi hetekben általában is emelkedtek a tőzsdei árfolyamok, hirtelen nagyon sokan szeretnének sürgősen részvényt kibocsátani Amerikában. Ugyanakkor népes az óvatosak vagy pesszimisták tábora is, akik szelektálnak a papírok között.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG