<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Hervis
Adó Pert nyert a Hervis a NAV ellen
Privátbankár.hu | 2014. november 7. 17:43
A Hervisnek adott igazat a bíróság az adóhatósággal szemben a cég különadó fizetéssel kapcsolatos, az EU bíróságát is megjárt perében.
KKV Kivonul a nagy élelmiszerlánc a csehektől, inkább ránk koncentrálnak
Privátbankár.hu | 2014. március 11. 15:46
Távozik Csehországból az Spar holland üzletlánc. Üzleteit az osztrák Ahold társaság veszi meg.
Adó Hervis-ügy: folytatódik a per
Privátbankár.hu | 2014. február 10. 15:56
Az Európai Bíróság múlt szerdán hozott ítélete alapján, a megjelölt ellenőrzés körében folytatódik a Székesfehérvári Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságon az a közigazgatási per, amelyben a Hervis Sport és Divatkereskedelmi Kft. nyújtott be keresetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Közép-dunántúli Regionális Adó Főigazgatósága ellen a kiskereskedelmi különadó miatt – közölte a Székesfehérvári Törvényszék.
Adó Döntött a bíróság - vajon visszakaphatják pénzüket a cégek?
Privátbankár.hu | 2014. február 7. 15:03
Van rá esély, hogy visszakapják a más országban székhellyel rendelkező csatolt vállalkozások a rájuk kivetett különadót. Az Európai Bíróság Hervis-ügyben hozott ítélete a költségvetésre is hatással lehet, de a végső döntést a magyar bíróság hozza majd meg.
Adó Mi lesz, ha a Hervis legyőzi Magyarországot?
Privátbankár.hu | 2014. február 5. 17:03
Formálisan nem sérti a szabályokat, az Európai Bíróság szerint az ágazati különadó mégis ellentétes lehet az uniós joggal. Az ítélet számos kérdést felvet, ami az adott ügynél jóval messzebbre mutat.
Adó Különadó: Nyerésre áll az állam a Hervisszel szemben
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 5. 10:52
Juliane Kokott főtanácsnok szerint a hátrányos megkülönböztetés uniós jogi tilalmával és az uniós jogi alapjogokkal, különösen a letelepedés szabadságával nem ellentétes a magyar kiskereskedelmi különadó. Van azért még banánhéj, amin elcsúszhatunk.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG