Hubertus
Agrár Elbukta az állam a Hubertus-pert 
Privátbankár.hu | 2015. június 12. 09:35
A Hubertus-perben a Debreceni Ítélőtáblán meghozott másodfokú jogerős ítélet megerősítette az elsőfokú döntést, amely minden érdemi kérdésben elutasította a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet keresetét. Ezzel az állam mint felperes egy 1992-ben kötött privatizációs szerződés teljes semmisségének kimondását szerette volna elérni.
Agrár A Hubertus nyerésre áll a magyar állammal szemben 
Privátbankár.hu | 2015. február 17. 13:46
A Hubertus-perben minden érdemi kérdésben elutasította a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet keresetét az elsőfokú bíróság nem jogerős ítéletében, amelyben a felperes állami oldal szerette volna elérni egy 1992-ben kötött privatizációs szerződés teljes semmisségének kimondását.
KKV Zsebszerződés és privatizáció: itt még Budai sem segíthetett  
Privátbankár.hu | 2013. március 6. 15:41
A német érdekeltségű Hubertus Agráripari Bt. haszonbérleti szerződésének több pontját érvénytelenítette a Kaposvári Törvényszék, a szerződés egészének érvénytelenségét azonban nem mondta ki.
KKV Az állam visszakéri a földjét, a Hubertus Bt. perel 
Privátbankár.hu | 2012. január 9. 12:26
A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA) kezdeményezte a Somogy megyében gazdálkodó, német érdekeltségű Hubertus Bt.-vel kötött hosszú távú, több ezer hektárra vonatkozó földbérleti szerződés felbontását, ami miatt a társaság az osztrák választott bírósághoz fordult, a tárgyalás hamarosan megkezdődhet – mondta Csató András, a cég ügyvezetője.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG