<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Humet
Állampapír / Kötvény Legalább 4440 a károsult, százmillióra suhintották a kötvényező MLM-céget
Privátbankár.hu | 2013. október 18. 12:14
Legalább 4440 károsultja van egy multi level marketing-rendszerű vállalkozásnak, amely engedély nélkül, talán az összes fontosabb kibocsátási szabályt megszegve értékesített értékpapírokat magyar, szlovák és cseh kisbefektetőknek. Az MNB százmilliós bírságot vetett ki és célozgat a polgári perelhetőségre, kérdés, lesz-e ezzel szemben álló vagyon.
Részvény / Deviza / Áru Tizenkét forint osztalékot fizet a Nutex (ex-Humet)
Eidenpenz József | 2012. május 2. 10:37
A közgyűlés döntéseinek megfelelően 12 forint osztalékot fizet a Nutex Nyrt., ez 8,1 százalékos elméleti osztalékhozamnak felel meg. Különböző részvénycsomagok vételéről és eladásáról, további akvizíciók és tőkeemelések lehetőségéről is döntöttek.
Részvény / Deviza / Áru A magyar részvények több mint háromnegyedén bukni lehetett tavaly
Eidenpenz József | 2012. január 3. 06:00
A BUX index 20,41 százalékkal csökkent tavaly, ráadásul a papírok több mint háromnegyede okozott veszteséget tulajdonosainak, és csak ötöde nyereséget. Sok emelkedő részvény ráadásul igen illikvid, ezek gyakran óriási kilengéseket és eséseket produkálnak, özvegyeknek és árváknak semmiképpen sem ajánlhatók. Főleg a kevés számú osztalékrészvény egy része teljesített valamennyire jól.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos