<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Időközi
Makro / Külgazdaság Ötvennél is több településen választanak ma
Privátbankár.hu | 2022. június 26. 09:35
Rekordszámú, több mint ötven településen rendeznek ma időközi önkormányzati választást. Azokat az időközi voksolásokat rendezik most meg, amelyeket a koronavírus-járvány miatt 2020. november 4-én hatályba lépett veszélyhelyzet idején nem tudtak megtartani.
Makro / Külgazdaság Van, aki börtönbe került, más csak csendben lelépett - 5 helyen tartanak ma önkormányzati választást
Privátbankár.hu / MTI | 2020. szeptember 13. 08:36
Öt településen rendeznek ma időközi önkormányzati választást, a választások között több is van, amelyet a veszélyhelyzet miatt nem tudtak megtartani az eredetileg kiírt tavaszi időpontban. Tollat mindenki vigyen magával!
Makro / Külgazdaság Ma ítéletet mond Trumpról a kettéhasadt Amerika
Káncz Csaba | 2018. november 6. 12:59
A választás legvalószínűbb következményeként a demokraták szoros felügyeleti mechanizmus alá foghatják az olyan hiperérzékeny ügyeket, mint az orosz választási beavatkozás, Trump pénzügyei és a Hasogdzsi-gyilkosság Isztambulban. Az elmúlt két évben az amerikai társadalom két, jól körülhatárolható harci törzsre szakadt, amelyet homlokegyenesen különböző értékítéletek mozgatnak. Káncz Csaba jegyzete.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG