Ingyenes számlacsomag
Pénzügyi szektor Van, aki ráfizethet a korán jött GYES-re és családi pótlékra 
Nagy László Nándor | 2014. május 5. 08:00
Nem várt kellemetlenséggel járhat a családtámogatások kiutalásának múlt heti előrehozása: bár a családok számára így könnyebb volt az négynapos hétvége, a banki ügyfelek egy része ugyanakkor májusban nem tudja teljesíteni a kedvezményes számlavezetéshez elvárt feltételeket.
Pénzügyi szektor Válasz az MNB-bírságra: sokan visszakapják az ingyenes számlacsomagot  
Privátbankár.hu | 2014. március 25. 13:17
A Citibank régi nulla forintos számlával rendelkező ügyfelei visszakapják az ingyenes készpénzfelvétel és az ingyenes utalás lehetőségét.
Pénzügyi szektor Meg lehet úszni a tranzakciós adót, de megvan az ára 
Privátbankár.hu | 2013. március 8. 12:26
Lehet ingyenes a banki tranzakció, de mindennek megvan az ára: a Citibank Új 0 Ft-os Bankszámláján legalább 300 ezer forintot kell tartani, és emellé még néhány milliót is rájuk kell bízni, ha nem akarunk borsos számlavezetési díjat fizetni.
Pénzügyi szektor Az ingyenesség ára: ezt kérik a bankok az ingyenes számlákért 
Füstös Móni | 2013. február 4. 06:00
Semmi sincs ingyen - szól a mondás, és tényleg így van! Az ingyenesnek nevezett bankszámlák sem teljesen díjmentesek. Az ingyenes számla alatt alapvetően azt értjük, hogy nem kell fizetni a számlavezetésért - sok bank azonban még plusz szolgáltatásokat is nyújt ingyen ügyfeleinek, de mit kérnek érte? Utánajártunk.
Pénzügyi szektor Mi lesz most az ingyenes bankszámlacsomagokkal?  
Füstös Móni | 2012. október 9. 06:35
Miközben a kormány a költségvetési egyenleg javítása érdekében újabb terhet ró a bankszektorra, a pénzintézetek egyre több ingyenes illetve akciós bankszámlacsomaggal jelennek meg a piacon. Az illetéket azonban valószínűleg ráterhelik majd az ügyfelekre.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG