Jogi tanácsadás
Karrier Összeakadtál a főnököddel? Itt segítenek, ráadásul ingyen  
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 14. 16:10
Az ingyenes jogi segítségnyújtás az ország hat régiójában indult el.
Biztosítás Nincs pénze ügyvédre? Van megoldás 
Privátbankár.hu | 2014. január 16. 19:00
A hazai felnőtt lakosság 14 százaléka tart attól, hogy olyan munkahelyi problémája adódik, melyet jogi úton lehet csak megoldani – derült ki a Generali 1000 fős, az internetezőkre reprezentatív kutatásából. Azonban, ha ilyen helyzetbe kerülnének, a megkérdezettek több mint fele fogadna ügyvédet saját védelmében, és 47 százaléka indítana pert.
KKV Van óránként húszezre egy ügyvédre? 
Privátbankár.hu | 2012. április 13. 10:18
Bár a magyar jog nem precedensjog, a bírói gyakorlat szerepe mégis egyre erősebb. Nő azoknak a jogterületeknek a száma, amelyeken a peres feleknek tanulmányozniuk kell a vonatkozó bírósági gyakorlatot, a „precedenseket" is. Mindez drágítja a jogalkalmazást azok számára, akik peres úton akarják érvényesíteni jogaikat.
Személyes pénzügyek Tizenöt tipp ahhoz, hogy elkerüljük saját csődünket 
Privátbankár.hu | 2012. január 31. 11:16
A pénzügyek világa annyira bonyolult, gyorsan változik, a pénzügyi ismertetek oktatása pedig annyira hiányos – ha van egyáltalán –, hogy sokaknak kell felnőtt fejjel okosodniuk. A Handelsbaltt.com tizenöt pontos listája tanácsokat ad ahhoz, hogy addig is a legnagyobb hibákat elkerüljük, mi pedig ezeket bővítettük és a hazai viszonyokra adaptáltuk.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG