<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Karagich István
Személyes pénzügyek Ezért kellett feljavítani az adóelkerülő megoldást
Nagy László Nándor | 2015. július 28. 07:04
Az első félév során eltűnt a Stabilitás Megtakarítási Számlák (SMSZ) varázsa - harmadával kevesebbet nyitottak, mint tavaly. Az új szabályok alapján ugyanakkor nagyot lendülhet a konstrukció keresettsége.
Állampapír / Kötvény Adóelkerülést támogat a kormány?
Privátbankár.hu | 2015. július 21. 07:22
Már az állampapír-befektetésekkel szemben is jó alternatíva lehet, ráadásul adóelkerülést is lehetővé tesz a stabilitás megtakarítási számla.
Pénzügyi szektor Kire bízzuk a pénzünket? Ma még nincs sok választásunk
Nagy László Nándor | 2014. október 27. 16:50
Egyelőre egy társaság kapott felhatalmazást arra, hogy üzletszerűen bizalmi vagyonkezelést végezzen, de 5-10 ilyen társaságnál több nem is lesz a piacon – véli dr. Menyhei Ákos ügyvéd, a STEP Hungary elnöke és Karagich István privátbanki szakértő, a STEP Hungary alapító tagja. A szakemberek szerint a generációváltás kapcsán mind több klasszikus kkv-vezetőnek ésszerű segítséget nyújthatnának a bizalmi vagyonkezelők.
Pénzügyi szektor Magyar milliárdok külföldi számlákon: nem mindenki bűnöző - interjú
Nagy László Nándor | 2014. február 21. 16:30
Tovább ronthatja a hazai privátbanki vagyonkezelés esélyeit, ha a Simon-ügy kapcsán a politika újabb intézkedésekkel tovább csökkentené az ügyfelek amúgy is csekély bizalmát - véli Karagich István. A Blochamps Capital ügyvezető igazgatója szerint az idén a privátbanki vagyonok felhalmozói jórészt az állammal megbízási viszonyban lévő cégek vezetői lehetnek - de ők adózott pénzeket fektetnek be.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG