<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Kártalanítási Alap
Részvény / Deviza / Áru Rájöttek, mi nem stimmel a Quaestor-kártalanításnál - küldenek még pénzt
Privátbankár.hu | 2016. június 15. 09:44
Nem jól számították ki a hozamot a Quaestor- és Hungária-károsultaknál - korrigálták a törvényt, így még küldenek pénzt.
Pénzügyi szektor Indul a kárrendezés - mit jelent ez a quaestorosoknak?
Privátbankár.hu | 2016. január 8. 13:35
A kárrendezési törvény alapján megkezdte működését a Quaestor és a Hungária kötvényesek kárrendezését végző Kárrendezési Alap 2016. január elsején - mondta Kiss Krisztina, az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) ügyvezető igazgató-helyettese.
Pénzügyi szektor Itt a friss statisztika: ennyi quaestoros jutott pénzéhez
Privátbankár.hu | 2015. augusztus 27. 11:44
Eddig mintegy 30 ezer Quaestor ügyfél részére mintegy 82 milliárd forint kártalanítási összeget adott át a Befektető-védelmi Alap (Beva) a kifizetéseket intéző OTP-nek, ebből hétfőig 26 ezer ügyfél több mint 70 milliárd forintot vett fel - közölte a Quaestor Károsultak Kárrendezési Alapja (QA).
Személyes pénzügyek Ha pénzt nem is, levelet már kaptak a Quaestor-károsultak
Privátbankár.hu | 2015. június 16. 11:19
Közel 32 ezer ügyfél kárrendezési igényét regisztrálta eddig Quaestor Károsultak Kárrendezési Alapja, 90 százalékuk már kapott levelet.
Pénzügyi szektor Komoly figyelmeztetést kapott a kormány a Questor-kártalanítás ügyében
Privátbankár.hu | 2015. április 30. 08:35
Az EBRD elnöke egy sajtótájékoztatón beszélt arról: nagy érdeklődéssel figyelik a brókerüggyel kapcsolatos fejleményeket, különös tekintettel arra, hogy a kártalanítás során milyen terheket ró a kormány a bankszektorra, és ez hogyan van összhangban a februári megállapodással.
Pénzügyi szektor Miért a piac kártalanítson csaló brókerek után?
Nagy László Nándor | 2015. március 27. 17:51
Azért találták ki a felügyeleti struktúrát, hogy a piac szabályozott, ellenőrzött keretek között tudjon működni, ne egymás bizalmatlan méregetésével, a versenytárs kizárásával foglalkozzon a pénzügyi piac. Ha viszont a felügyelet nem tudja ellátni a feladatát, az jogalkotói felelősség - ezért kell az államnak is részt vállalni például a Quaestor kártalanításból.
Biztosítás Kiszolgáltatott termelők - az állam segítségül hívta a biztosítókat
Zsiborás Gergő | 2012. január 10. 06:35
A január 1-jén életbe lépett új szabályozás csökkenti a gazdák kiszolgáltatottságát, a kormány az agrárkárok enyhítésébe bevonta az üzleti biztosítókat, még hozzá állami támogatással. Immáron két pilléren nyugszik a károk rendezése, a maradványból pedig tartalékokat képeznek.
Friss
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló