<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Kazincbarcika
KKV Kazincbarcikai kartellt gyanít a Versenyhivatal - vizsgálat indult
Privátbankár.hu | 2014. október 29. 12:50
Négy cég és egy vállalkozó ellen indított eljárást a Versenyhivatal, azt gyanítják, hogy Kazincbarcikán felosztották egymás között a közpénzből megvalósuló építkezéseket.
KKV Évi 160 ezer tonna - Így lesz Magyarország E330-nagyhatalom
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 21. 11:48
Két kínai vegyipari vállalat is citromsavgyárat épít a következő években Magyarországon. A Szolnokon és Kazincbarcikán épülő gyárak várható termelése összesen évi 160 ezer tonnát tesz majd ki, ezzel a világ citromsavtermelésének előreláthatóan több mint 8 százaléka származhat Magyarországról.
KKV Bejön a kínaiaknak a magyarországi savazás
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 2. 13:10
Kazincbarcikán építi fel európai citromsavgyárát a kínai RZBC vállalatcsoport. Ez már a második ilyen üzem az országban.
KKV Megvették a kazincbarcikai céget - világelső lehet az új vállalat
Privátbankár.hu | 2014. augusztus 1. 11:37
Az amerikai VanDeMark Chemical Inc. megvásárolta a kazincbarcikai Framochem vegyipari vállalatot - az egyesüléssel a világ legnagyobb foszgén-alapú finomvegyészeti vállalata jöhet létre.
KKV Egymilliárddal száll be a kormány a barcikai savazásba
Privátbankár.hu | 2014. július 14. 15:03
Kormányzati támogatással új sósav konverziós üzem épül Kazincbarcikán. A kínai Wanhua csoport tulajdonában lévő Borsodchem Zrt. beruházásával 70 új munkahely jön létre.
Ingatlan Ne szellőztessen, ha ezeken a településeken lakik!
Privátbankár.hu | 2014. január 2. 10:40
Két településen és több városban is romlott a levegő minősége.
Karrier A közmunkával együtt is minden 5. borsodi munkanélküli
Privátbankár.hu | 2013. június 24. 16:12
Májusban több mint 56 ezer Borsod megyei állástalant tartott a munkaügyi központ, csaknem 24 ezerrel kevesebbet, mint az év elején - még így is 20 százalék közelében a munkanélküliség.
Karrier Lenne munka - csak nem azt tanítják az iskolában, amit kell
Privátbankár.hu | 2013. május 28. 13:53
Mostanra komoly problémát jelent a hazai vegyiparnak, hogy évekkel ezelőtt kikerült az iskolarendszerű képzések közül a vegyianyag-gyártó képzés, amely a vállalatok szakember-utánpótlásának bázisát jelentené - mutatják a kazincbarcikai BorsodChem Zrt. munkaerő-piaci tapasztalatai. Jelenleg ezt a szakmát csak átképzés keretében lehet elsajátítani.
KKV A régió víztisztító központjájvá válhat Kazincbarcika
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 26. 14:31
A Donau Chemie AG és magyarországi leányvállalata, a Donau Chem Kft. szerdán ünnepélyes keretek között rakta le új vasklorid és polialumínium-klorid (FeCl3/PAC) gyárának alapkövét az észak-borsodi Kazincbarcikán, a Wanhua-BorsodChem telephelyén. A Donau Chemie beruházásával Kazincbarcika a víztisztító vegyianyag-gyártás központjává válhat Kelet-Közép-Európában
KKV 1,2 milliárddal támogat Svájc egy kazincbarcikai programot
Privátbankár.hu | 2012. március 5. 09:07
A Svájci Hozzájárulás keretében Svájc közel 1,2 milliárd forinttal támogat egy kazincbarcikai regionális fejlesztési programot. A program az észak-magyarországi, periférikus és hátrányos helyzetű régióban a közép és hosszú távú munkahelyteremtést segíti. Lesz Rudapithecus Park és új, modern imázs is.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló