Kripto-bálna
Részvény / Deviza / Áru Tényleg árrobbanást hoz a bitcoin-feleződés? 
Eidenpenz József | 2024. április 11. 15:02
Napok múlva itt a bitcoin-feleződés, amelyet a múltban rendszeresen szép árfolyam-emelkedések követtek. Most is így lesz, vagy ezúttal mások a körülmények? Felfokozottak a várakozások. Ezen kívül még mi emelheti a bitcoin árát? Milyen csapda vár a kisbefektetőkre?
Pénzügyi szektor Mit hozhat a kriptopiac újraszabályozása? Klasszis podcast 
Eidenpenz József - Rácz Gergő | 2024. január 27. 17:32
Nagy lépés történt a kriptopiaci eszközök szabályozásában, amelyeket sok év távlatából most már az illetékes szabályozói szervek is elfogadnak. A szektor múltjáról, és az abból táplálkozó evolúciós kilátásokról beszélgettünk, Eidenpenz József szakíró és Rácz Gergő igyekezett megfejtésre jutni. A világot nem váltottuk meg, de abban biztosak lehetünk, hogy ezt a piacot nem szabad temetni, és még jönnek fordulatok a jövőben. Az biztos, hogy egy kockázatos befektetési osztályról van szó, aminek így is helye lehet a befektetők portfóliójában.
Részvény / Deviza / Áru Csak egy telefon és összedől a kártyavár - tényleg veszélyesek a bitcoin-bálnák? 
Privátbankár.hu | 2017. december 29. 12:48
Komoly veszélyek leselkedhetnek a kriptopénz-tulajdonosokra, pár részvényes ugyanis percek alatt romba dönthetné a bitcoint. A kriptodevizák szabályozási környezete még meglehetősen hiányos, így nem feltétlen illegális a bennfentes kereskedés sem. Bár a legnagyobbaknak komoly érdekük megtartani részesedésüket, a kisbefektetők a sötétben tapogatóznak a bitcoin jövőjét illetően.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG