<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Lakossági energia
Makro / Külgazdaság Nem félünk a farkastól? Mégsem növelik az ország gáztartalékát
Privátbankár.hu | 2015. június 27. 09:05
A nemzeti fejlesztési miniszter nem emeli a korábban elhatározott 1200 millió köbméterre július 1-jétől a földgáz biztonsági készletét, az így marad a jelenlegi 915 millió köbméteres szinten. A fogyasztás ugyanis alacsony. Mégis válságban vagyunk?
Vállalat Mindenkit sikerült elüldözni: már csak az államtól vehet gázt a magyar lakosság
Privátbankár.hu | 2015. június 16. 08:11
Az utolsó versenypiaci szereplő is kiszáll, hamarosan minden magyar háztartás az állami rezsimamuttól veheti a rezsicsökkentett gázt. Sőt, miután a Tigáz kiszállt, az állam a további rezsicsökkentést már csak saját magán követelheti és vasalhatja be.
Vásárló Rezsidémon 2.0: Fantomgázért is számlázott az államosított cég?
Privátbankár.hu | 2015. február 28. 13:16
A gáz- és a villamosenergia-szektor után a vízszolgáltató és a hulladékszállító cégek számlázási, mérési gyakorlatát is felülvizsgálná a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Az állami kézbe került Főgáz átvilágításánál ugyanis állítólag a számlázás, a mérés manipulálására utaló adatokat találtak.
Vásárló Lecserélnéd a kazánt, a hűtőt vagy az ablakot? Az állam kifizeti
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 17. 14:09
Jövő hétfőtől elérhetőek a kormány új lakossági energiahatékonysági pályázatai, 2,72 milliárd forint vissza nem térítendő támogatás áll rendelkezésre három különböző pályázatból.
Vásárló Kiszámoltuk: melyik kormány mennyivel emelte az energiaárakat?
Eidenpenz József | 2014. január 17. 14:00
Sok szó esik mostanában a rezsicsökkentés kapcsán a lakossági energiaárakról, miközben a politikusok annyi sarat dobálnak egymásra, amennyit csak tudnak. Valójában 2010-ig a jobboldali és a baloldali kormányok egymáshoz nagyon hasonlóan emelték a lakossági energia árát – de korántsem passzióból.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG