Magyar Suzuki
Vállalat Megjöttek a számok: milyen éven van túl a Suzuki?
Privátbankár.hu / MTI | 2020. június 24. 13:49
Az esztergomi Magyar Suzuki Zrt. tavaly 23 százalékkal növelte a belföldi értékesítésből származó nettó árbevételét, az exportértékesítésből eredő nettó árbevétel is 23,5 százalékkal emelkedett - ismertette a vállalat HR-ért, pénzügyekért és informatikáért felelős operatív igazgatója a társaság 2019-es eredményeit ismertető internetes sajtótájékoztatón.  
Makro / Külgazdaság Térdre rogyott a magyar autóipar áprilisban
Gáspár András | 2020. június 12. 11:04
Megérkeztek a részletes adatok minden idők legnagyobb, a magyar ipari termelést érintő visszaeséséről. A gazdaság motorja, az autógyártás teljesen lefulladt, a teljesítmény tavalyhoz képest 80 százalékkal zuhant - jelenleg nem is a legfajsúlyosabb feldolgozóipari ág Magyarországon a járműgyártás. A nagyobb súlyú ágak közül az élelmiszeripar úszta meg viszonylag jól a járványt, a gyógyszergyártás pedig még növekedni is tudott.
Vállalat Júniusban nagy öröm éri a magyar Suzuki-dolgozókat
Privátbankár.hu | 2020. május 12. 17:39
2019 jó év volt, 2020 biztosan nem lesz az - júniusban mégis bónuszt fizet a társaság a dolgozóknak.
Vállalat Egy hét múlva újraindul az esztergomi Suzuki
Privátbankár.hu | 2020. április 22. 08:22
Kezdetben egyműszakos lesz a munkarend a gyárban, komolyabb egészségügyi biztonsági intézkedések mellett.
Karrier Hirtelen váltás a Magyar Suzukinál
Privátbankár.hu | 2015. április 14. 13:20
A Suzuki Motor Corporation keddi hatállyal a Magyar Suzuki Zrt. igazgatóságának tagját, Takeuchi Naojukit nevezte ki a vállalat vezérigazgatójának. Az új vezérigazgató Oura Rjoicsit váltja, aki az elmúlt egy esztendőben a termelés közvetlen irányításának megtartása mellett látta el a vezérigazgatói feladatokat.
Friss
hírlevél