<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Mit tegyek
Részvény / Deviza / Áru Nagyot akarok szakítani - elég a matek, vagy olvasni is tudni kell?
Privátbankár.hu | 2016. október 19. 20:30
Jól csengő név, menő termékek és az újság is velük van tele? Ezek még nem tesznek egy részvényt jó befektetéssé, és főleg minket gazdaggá. Fellegi Tamás a mai Mit tegyekben felvázolja, hogyan érdemes nekiindulni, ha magunk akarjuk megismerni és kielemezni a kiszemelt cégben lévő potenciált.
Makro / Külgazdaság Adósságot örököltem – mit tegyek?
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 10. 18:01
Folytatjuk "Mit tegyek?" rovatunkat. Az e heti részben többek között arról kérdeztük Dr. Máté Viktor közjegyzőt, hogy lemondhatunk-e az örökségünkről? Muszáj az örökhagyó adósságát törlesztenünk? Mi a különbség az aktív és a passzív hagyaték között, és mi alapján tarthatunk rájuk igényt, vagy mondhatunk le róla?
Karrier Mit tegyek? Megszületett a gyerek, ki intézze a papírjait?
Privátbankár.hu | 2016. július 27. 15:06
Robog tovább a friss "Mit tegyek?" rovatunk, ám elkanyarodunk egy kis időre a cégvilágtól, hogy egy gyönyörű esemény velejáróiról beszéljünk: bizony fontos papírmunkánk akad, ha gyermek születik a családba. Dr. Böröcz Helga közjegyző hasznos tippeket ad ahhoz, hogyan legyen minél előbb az ünneplésé a főszerep.
Vállalat Meg akarok szabadulni a cégemtől – mit tegyek?
Veres Patrik | 2016. július 12. 20:02
Ha már Lázár János nagyüzemi bürokráciacsökkentésbe kezdett, a Privátbankár is megpróbál segíteni az olvasóknak: elindítjuk a heti "Mit tegyek?" rovatot, amelyben aktuális szakértőnk mondja el, hogy milyen eljárásra számíthatunk és kihez kell fordulnunk bizonyos ügyekben. Lesz itt rágalmazás, házasság, öröklés, bérlés és még sokan mások. Első részben Dr. Antall György ügyvéd segít nekünk abban, hogy miként szabadulhatunk meg önként a cégünktől.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG