<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
NABI
KKV Kicsit olcsóbb, legalább olyan jó, akkor mi a baj a magyar busszal?
Privátbankár.hu | 2013. december 2. 09:00
Számítások szerint egyetlen új magyar busz megrendelése 7-8 új munkahelyet jelenthetne. A Magyarországon gyártott és üzembe helyezett buszok példája azt mutatja, a magyar ipar képes a mai igényeknek megfelelő korszerű buszokat gyártani a külföldi típusoknál nagyjából 20 százalékkal olcsóbban.
KKV Török család vett buszgyárat Kaposváron és nem zárja be
Privátbankár.hu | 2013. november 15. 14:50
A befektető több mint 20 millió eurós fejlesztést tervez.
Karrier Kaposváron bővít, Budapesten leépít a NABI autóbuszgyár
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 26. 11:17
Kaposvárra összpontosítja gyártási tevékenységét a NABI autóbuszgyár. A március elején újraindított somogy megyei egység már teljes kapacitáson üzemel, mintegy 200 főnek biztosít munkát. A budapesti acélvázas autóbuszokat gyártó üzem teljesítette az Egyesült Államok közlekedési vállalataitól kapott megrendeléseit, azonban a magyarországi autóbusz beszerzések még nem indultak el, így a termelés lassítására kényszerül. A gyártó tevékenység átstrukturálása 79 fővárosi munkahelyet érint.
Karrier Egy évig biztos lesz munkájuk a NABI kaposvári gyárában dolgozóknak
Privátbankár.hu | 2012. május 17. 18:07
A következő egy évben bizonyosan lesz munkájuk a NABI (North American Bus Industries) Gyártó és Kereskedelmi Kft. kaposvári gyárában dolgozóknak, mivel a Los Angeles-i közlekedési vállalat a céggel 2008-ban megkötött keretszerződésből most újabb 150 autóbusz karosszériájának elkészítésére adott megrendelést - mondta Pais Nimród igazgató az újságíróknak szervezett csütörtöki gyárlátogatáson.
KKV Broward County tovább bővíti magyarországi autóbuszflottáját
Privátbankár.hu | 2012. április 25. 14:05
Az amerikai Broward County közlekedési vállalata 49 darab új, 40LFW típusú autóbusz gyártását és leszállítását rendelte meg a NABI-tól, legutóbb tavaly augusztusban bővítette flottáját 50 darab új NABI-busszal. A NABI budapesti gyáregysége az év végéig teljesíti az újabb megbízást, mintegy száz főnek biztosítva megélhetést a válságban lévő magyar autóbusziparban.
KKV A BKV-val támasztanák fel a hazai autóbuszgyártást?
Privátbankár.hu | 2012. február 17. 14:30
Rába-buszok is futhatnak a gyors 7-es vonalán, az NGM egy jelentése szerint a szaktárca a BKV járműgondjait a hazai buszgyártás feltámasztásával oldaná meg. Rába vagy Credo buszok fussanak a városban, vagy a kaposvári NABI-k, melyek Los Angelest már meghódították? Egy elektromos buszgyártó is képbe került - Debrecenből.
KKV Los Angeles 150 kompozit autóbusztestet rendelt Kaposvárról
Privátbankár.hu | 2012. január 30. 14:15
Március elején újraindul a gyártás a NABI autóbuszgyár kaposvári üzemében, a kaliforniai Los Angeles közlekedési vállalata ugyanis újabb, 150 darabos megrendelést hív le a NABI-val 2008-ban megkötött keretszerződésből. A nagy volumenű megrendelésnek köszönhetően az üzem a teljes kapacitás elérését követően mintegy 200 főnek biztosít munkát.
KKV Újraindul a buszgyártás Kaposváron
Privátbankár.hu | 2012. január 14. 13:00
Csaknem egyéves kényszerszünet után márciusban folytatódhat a kompozitkarosszériás autóbuszok gyártása a NABI kaposvári gyárában, amiről Baranyi Ferenc a cég ügyvezető igazgatója számolt be a Magyar Nemzetben.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló