NEFMI
Karrier Lemondott Réthelyi Miklós - bemutatjuk az új minisztert
Privátbankár.hu | 2012. május 3. 13:18
Lemondott posztjáról Réthelyi Miklós nemzetierőforrás-miniszter; a tárca új vezetőjének Balog Zoltán társadalmi felzárkózásért felelős államtitkárt kérte fel Orbán Viktor miniszterelnök. Az új miniszter Ózdon született, lelkész, már az első Orbán-kormányban is a miniszterelnök főtanácsadója volt.
Személyes pénzügyek Pénztártagok döntése: ma éjfélig még elintézhetik a postán
Privátbankár.hu | 2012. március 31. 00:19
Az ombudsmannak a gazdasági helyett a nemzeti erőforrás miniszter adott tájékoztatást a pénztártagok nyugdíjáról. Az NGM hallgat, nem reagált arra sem, hogy a határidőt meg kellene hosszabbítani, Szabó Máté szerint a pénztártagoknak nem volt elég idejük ugyanis. Valójában információjuk nem volt - már tavaly december óta. Az utolsó 24 óra következik.
Makro / Külgazdaság Mi van a Széll-tervvel? Késnek a szerkezeti reformok
Privátbankár.hu | 2012. február 29. 07:51
Nem haladnak a szerkezeti átalakítások, a Széll Kálmán-tervben beígértek több évet késnek. Csak jövő nyárra lesz e-útdíj, két év múlva végeznek a rokkantnyugdíjak felülvizsgálatával, nem látni, hol van az idénre tervezett "strukturális nyugdíjspórolás", a Nemzeti Közlekedési Holding pedig meg sem született még.
KKV A szállítói tartozásokra kapnak év végi "bónuszt" a kórházak
Privátbankár.hu | 2011. december 29. 12:56
Az év végéig összesen 27 milliárd forintos konszolidációs támogatásban részesülnek állami egészségügyi intézmények, hogy csökkenthessék lejárt szállítói tartozásaikat - jelentette be Szócska Miklós egészségügyi államtitkár csütörtökön Budapesten.
Friss
hírlevél