<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Networking
Karrier Ne csak gyűjtögesd a névjegyeket: így ismerkedj sikeresen!
Privátbankár.hu | 2015. szeptember 24. 20:01
Avidor Andrást, a BNI Hungary vezetőjét a a sikeres kapcsolatépítésről, a networking titkairól faggattuk a Napi Kommentárban.
KKV Milyen egy jó konferencia, és mennyibe kerül?
Privátbankár.hu | 2014. június 5. 16:54
Átlagosan 44 ezer forintot hajlandóak fizetni a cégek egy egész napos konferenciáért, ahol a jó előadások és a kapcsolatépítés vonzza őket igazán egy friss felmérés szerint. A Privátbankár.hu konferenciáit a magas színvonalú rendezvények között tartják számon a megkérdezettek.
KKV Le a kalappal a magyar startupperek előtt
Privátbankár.hu | 2013. június 21. 13:31
A Design Terminálban, a startup világ és a kreatív ipar felkapott találkozópontján került megrendezésre kedden az első budapesti Pioneers Unplugged.
KKV Korrekt partnerségre vágynak a hazai cégvezetők
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 15. 11:08
Felmérések is igazolják, hogy az internet korában sem csökken az igény a személyes, üzleti megbeszélések iránt. Hiába az üzletemberek jellemzője a hatékonyság és a gyors cselekvés, hiába csökkent az üzleti utak száma a szűkös büdzsék miatt, hiába "hozza be" az internet az összes üzleti lehetőséget egy másodperc alatt, mégsem csökkent az igény a személyes találkozók iránt. (x)
KKV Családi vállalkozások lehetőségei: érdemes a nagyoktól tanulni
Privátbankár.hu | 2012. április 5. 15:35
A családi vállalkozások rendkívül fontos elemei a nemzetgazdaságnak, Magyarországon a cégvilágban nagyon nagyra nyílt a szereplők közti olló, pedig a multiktól is tudnának tanulni a kisebbek. Egy egyedülálló hazai kezdeményezés keretében erre is lehetőség van. Mit érdemes tanulni a nagy cégektől - és főleg hogyan?
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos