öngyilkosság
Nemzetközi Meghalt a Donald Trump tárgyalási helyszíne előtt magát felgyújtó férfi 
Privátbankár.hu | 2024. április 20. 11:23
Még nem teljesen világos, ki vagy mi ellen, esetleg ki vagy mi mellett állt ki a tragikus véget ért férfi, életét a kórházban sem tudták megmenteni.
Makro / Külgazdaság Tömeges öngyilkosság időseknek: vad ötlet borzolja a kedélyeket Japánban 
Wéber Balázs | 2023. február 18. 17:34
A távol-keleti országban több százezres rajongótábora van annak a professzornak, aki azt mondta, hogy tömeges öngyilkossággal lehetne megoldani az elöregedő társadalom problémáját. Bár Yusuke Narita saját bevallása szerint metaforikusan beszélt, kritikusai szerint így is rossz gondolatokra viszi a fiatalokat. A japán mondavilágban az időseket hegytetőn vagy erdőben hagyták meghalni hozzátartozóik. Manapság a szegények kórházakba, otthonokba viszik őket.
Közérdekű Hullazsák a plázában: meddig asszisztál még a Mammut az öngyilkosságokhoz? 
Wéber Balázs | 2022. február 10. 14:03
A budai bevásárlóközpontban hosszú évek óta ugranak a mélybe az emberek, a korlát magassága hosszú évek óta változatlan. Mintha elkerülhetetlen történés lenne, hogy ezen a helyen időről időre megöli magát valaki. Nem szabadna hagyni, hogy az legyen. Jegyzet.    
Makro / Külgazdaság Dagad az Epstein-botrány: rejtélyes végrendeletet írt a milliárdos halála előtt 
Privátbankár.hu | 2019. augusztus 20. 09:05
A halála előtt két nappal írta alá végrendeletét Jeffrey Epstein milliárdos, akit emberkereskedelem és kiskorúak megrontásának vádjával helyeztek előzetes letartóztatásba, és aki a hivatalos jelentés szerint öngyilkos lett a börtönben.
Makro / Külgazdaság Bárki lehet áldozat, és bárki lehet tettes 
Privátbankár.hu | 2016. július 25. 13:06
Egy bekattant iskolás és egy vallási fanatikus? Németország terror-lázban ég, fél, retteg, de közben gondolkodik: mi miért történt, hogy történhetett, és persze mi történhet még? A bajor belügyminiszter lépéseket sürget, de nem tudni, mi lehetne hatékony.
Makro / Külgazdaság Rák, öngyilkosság, keringés: ijesztő adatok a magyar halálokokról 
Eidenpenz József | 2015. július 31. 06:08
Jobb lenne, ha az olimpián lenne ilyen nagy arányban aranyérmünk – halálokok tekintetében a 12 féle betegségcsoport negyedében, azaz háromban a magyarok az elsők az egész EU-ban. Egy területen a másodikok, de több más területen is eléggé elöl vagyunk. Nagyon rosszul hangzik.
Személyes pénzügyek Végtelen válság, egyre több adó: rohamosan nő az öngyilkosságok száma 
Privátbankár.hu | 2012. április 24. 12:44
Egy friss kutatás szerint megdöbbentő ütemben növekszik Európa-szerte az öngyilkosok száma a pénzügyi válság kirobbanása óta. A cambridge-i egyetem szociológia professzora szerint a gazdaság hanyatlásával párhuzamosan az emberek nem csak elveszítették kapaszkodóikat, hanem még a támogatásokat megvonó állam is egyre többet követel tőlük.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG