Online számlanyitás
KKV Online számlanyitást vezetett be a vállalkozóknak az egyik bank 
Privátbankár.hu | 2018. november 21. 14:49
A MagNet Bank Merkúr számlacsomagját olyanoknak ajánlja, akik nem szeretnének egy perccel sem több időt tölteni vállalkozásuk startvonalán, és azt követően is törekednek a kényelemre.
Pénzügyi szektor Megoldották az internetes ügyfélszolgálat és ügyfélazonosítás problémáját 
Privátbankár.hu | 2017. július 26. 08:01
Forradalmi újdonságnak számít, hogy július 20-tól már személyes megjelenés nélkül is nyitható bankszámla az MKB-nál. A szoftvert fejlesztő magyar cég nagy multik elől szerezte meg a megbízást, és sikeres külföldi terjeszkedésbe kezdett.
Személyes pénzügyek Két magyar bank mindenkit beelőzött - beköszöntött a jövő 
Gáspár András | 2017. július 25. 14:45
Két magyar bank tényleg a startvonalon várta, hogy az MNB eldörrentse a pisztolyt, és azonnal elérhetővé tette az online számlanyitás lehetőségét (leendő) ügyfeleik számára. Megkérdeztük a többi bankot, náluk mikor lesz elérhető a szolgáltatás - van, ahol rögtön továbbgondolták a kérdést, és már hitelt is adnának az ügyfeleknek anélkül, hogy a bankfiókba kellene betenni a lábukat.
Személyes pénzügyek Forradalom a bankolásban: úgy is nyithatsz számlát, hogy nem vagy Magyarországon 
Gáspár András | 2017. július 25. 11:14
Július 20-án új világ kezdődött a magyar bankolásban: miután megjelent az ehhez szükséges MNB-rendelet, személyes megjelenés nélkül - videó chat funkcióval - is megtörténhet a lakossági ügyfelek azonosítása, a szerződéskötés. Ahogy arról a Privátbankár.hu-n beszámoltunk, az MKB a jogszabály hatályba lépésének első napjától elérhetővé tette a lehetőséget - Hetényi Márkot, az MKB Bank retail és digitális vezérigazgató-helyettesét kérdeztük a szolgáltatás hátteréről.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG