<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Philip Hildebrand
Deviza / Áru Az erősödő félelem jele lehet a svájci frank erősödése
Privátbankár.hu | 2012. április 6. 13:12
Napok óta szokatlan erőt mutat a svájci frank. Csütörtökön az euróval szembeni 1,20-as szint alá került, amit elvileg minden áron véd a jegybank. Több elemző szerint sincs szó a frank elleni támadásról, a jen és a dollár párhuzamos erősödése ugyanis arra utal, hogy a kockázatkerülés terelte a befektetőket a „menekülődevizák" felé.
Deviza / Áru Jegybankelnök nélkül is védi a frank árfolyamát Svájc
Privátbankár.hu | 2012. február 3. 12:21
Bár egyelőre nem tudni, hogy ki lesz a Svájci Nemzeti Bank új elnöke, az alelnök, Thomas Jordan igyekezett biztosítani mindenkit, hogy nem adják fel a frank védelmét. Korábban jelentősen erősödött a svájci deviza arra a várakozásra, hogy a jegybank talán elengedi azt a célját, hogy mindenáron megvédje a frankot a további erősödéstől.
Pénzügyi szektor Válóok: a svájci jegybankelnök az asszony miatt mondott le
Privátbankár.hu | 2012. január 9. 14:55
Váratlanul lemondott a Svájci Nemzeti Bank elnöke. Philip Hildebrand korábban felesége kivételes üzleti érzéke miatt került botrányba, de a kormány támogatását így is élvezte. A jegybankár sajtótájékoztatón azt mondta, "szomorú, hogy le kell mondania, de nem tudja igazolni, hogy felesége önállóan cselekedett".
Pénzügyi szektor Vizsgálódnak a svájci bankárbotrány miatt
Privátbankár.hu | 2012. január 8. 13:16
A svájci nemzeti bank (SNB) felülvizsgálja az igazgatósági tagok magánjellegű pénzügyi tranzakcióira vonatkozó szabályozását a bankelnök körül kirobbant botrányra való tekintettel.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG