Sarkadi Szabó Kornél
Részvény / Deviza / Áru Kicsapjuk a kamatot a forint alól – jön a szabadesés? 
Privátbankár.hu | 2015. június 12. 12:10
A forint további gyengülésének lehetőségét boncolgatják ezzel kapcsolatos írásaikban magyar elemzők. Szerintük az MNB mindent megtesz a gyengüléssel kapcsolatos akadályok elhárítása érdekében. Ugyanakkor az erősödés mellett is lennének érvek, nagy kérdés, meddig süllyednek az állampapír-hozamok.
Makro / Külgazdaság Kinek jó az alacsony kamat? 
Privátbankár.hu | 2014. június 25. 16:15
Nem a jegybank határozza meg a piaci folyamatokat, hanem a piaci folyamatok teszik lehetővé, hogy a jegybank kamatot vághasson - mondta a Privátbankár.hu-nak a Hungária Értékpapír stratégiai igazgatója. Sarkadi-Szabó Kornél szerint amíg veszik a magyar kötvényeket és alacsony az infláció, a jegybank nincs más dolga, csak követni a folyamatokat. Kérdés, hogy mi lesz akkor, ha jön egy külső sokk és elszalad a forint árfolyama. Videóinterjú
Részvény / Deviza / Áru Egyelőre véget ért a fesztivál a piacokon 
Privátbankár.hu | 2011. december 1. 11:29
Hatalmas ralit indítottak el tegnap a hírek, amelyek szerint a világ hat legnagyobb központi bankja összehangolt akciót indít februárig a bankközi likviditás növelésére, és a kínai központi bank csökkenti a bankok kötelező tartalékolási rátáját. Az európai, amerikai, és ázsiai részvénypiacok lefutották a kötelező kört, mindenki bevásárolt, de reggelre kifutott a lendület.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG