Skype
Személyes pénzügyek Meghalt az SMS, éljen a chat – de mégis, melyik? 
Eidenpenz József | 2017. november 8. 17:20
Ma már mindenki chat-el, aki teheti, mert az ingyen van, és hangulatjeleket, képeket, linkeket, videókat csatolhatunk hozzá. Nem mindenki használja azonban ugyanazt, gyakori, hogy a család, a barátok vagy a munkatársak más-más rendszeren vannak. Aki használ asztali gépet, annak érdemes lehet a számos programot egy helyen áttekinteni.
Vásárló Új ellenséget talált az EU - nem chatelsz többet úgy mobilon, mint régen? 
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 12. 15:12
Igazából várható volt, hogy nem fogják sokáig tétlenül nézni a kommunikációs programok szárnyalását az európai döntéshozók.
KKV A magyaroknak tényleg nem kell az ingyen telefon? 
Privátbankár.hu | 2014. április 29. 19:55
Az Európai Bizottság felmérése szerint az EU tagállamai közül a románok és a magyarok használják a legkevésbé az internetet telefonálásra. Az ingyenes online csatornákon keresztül a háztartások kevesebb, mint harmada telefonál. Ráadásul idehaza a szolgáltatók még le is korlátozzák ezeket az alkalmazásokat.
KKV Vége egy korszaknak: lelövik a Live Messengert 
Privátbankár.hu | 2012. november 8. 08:24
A Microsoft "ejti" a Messenger csevegőprogramot és átáll a Skype alkalmazására - közölte szerdán a Skype hivatalos blogjában.
Vásárló Új telekomadó? Így úszhatod meg teljesen a telefonszámla-fizetést 
Eidenpenz József | 2012. április 23. 15:30
Ha az új telekomadó elég sokakat késztet a telefonálási szokásaik újragondolására, elképzelhető, hogy a végén nem is származik többletbevétele a költségvetésnek. Se szeri, se száma már az olyan megoldásoknak, amelyek segítségével egyáltalán nem kell telefonszámlát fizetnünk, de internet-kapcsolatra azért szükség van.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG