<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Számlavezetés
Személyes pénzügyek Bankszámla-körkép: így változtak meg a számlavezetés költségei a koronavírus alatt
Privátbankár.hu | 2020. június 30. 12:46
A koronavírus pénzügyi hatásait figyelembe véve a bankok eltérően reagáltak a válságra: több pénzintézet a kedvező számlavezetéshez szükséges feltételeken enyhített, máshol pedig jóváírási kedvezmények indultak. A Bank360.hu annak járt utána a Privátbankár olvasóinak készített körképében, hogy melyik bank milyen kedvezményeket vezetett be a járvány miatt, meddig tartanak ezek, illetve, hogy hol tudjuk most igazán kedvező áron vezetni a pénzügyeinket.
Személyes pénzügyek Te már megnézted, mennyibe került a bankolásod?
Privátbankár.hu | 2020. január 31. 15:31
Ma még kiküldhetik a bankok a bankszámlákra vonatkozó éves díjkimutatást. Van olyan ügyfél, aki már megkapta, mennyiért bankolt tavaly az utolsó 5 hónapban. A Bank360.hu szerint megugorhat a bankváltók száma. A szakportál összefoglalta a tudnivalókat a kimutatás kapcsán.
Részvény / Deviza / Áru Nemsokára már csak turistalátványosságnak maradnak meg a bankfiókok?
Eidenpenz József | 2018. május 24. 06:06
Bár sokan csak rövid távú meggazdagodásra törekszenek, számos vállalkozás komoly hosszú távú üzleteket épít a kriptodeviza-szektorban. A bankok rugalmatlanok, a nemzetközi átutalások lassúak és drágák, alkalmazkodniuk kellene. A kripto-hívők szerint úgy járhatnak, mint a dinoszauruszok, amelyek utódait ma kicsiben, például csirkék formájában ismerjük.
Személyes pénzügyek Bankot váltanál? Mostantól pofonegyszerű
Privátbankár.hu | 2016. október 29. 08:06
Egyszerűbb és gyorsabb bankot váltani, miután szombattól hatályba lépett a fizetésiszámla-váltás feltételeit és határidőit meghatározó kormányrendelet. Eszerint aki bankot akar váltani, nincs más dolga, mint az az új szolgáltatónál, írásban kell kezdeményezni a számlaváltást. A korábbi számlavezető pedig nem utasíthatja vissza a számlaváltást.
Személyes pénzügyek Csak viszi a pénzt a bank? Mire megy el 12 ezer forint havonta?
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 7. 13:51
Jó hír, hogy csökkentek a lakosság banki kiadásai.
Személyes pénzügyek Így tette tönkre a kormány a magyarok bankszámláit
Privátbankár.hu | 2016. március 23. 07:44
Téged mennyire zavar a tranzakciós illeték? Az MNB adatait nézve sokakat nagyon bosszant.
Személyes pénzügyek Hol az adósság elleni harc? Hétfőtől már hitelt is lehet felvenni a postákon
Privátbankár.hu | 2015. június 27. 08:57
Személyi kölcsön forgalmazásába kezd a Magyar Posta, amely 2-4 év közötti futamidőt és 200-500 ezer forint között igénybe vehető kölcsönösszeget biztosít. Már a cég bevételének 30 százaléka származik pénzügyi szolgáltatásokból, és több tízezer számlát kezelnek.
Pénzügyi szektor Kik nyertek a DRB-csoport bukásán?
Privátbankár.hu | 2015. április 25. 14:45
A DRB bankcsoport vállalati ügyfeleinek több mint fele az elmúlt másfél hónapban új számlavezetőt volt kénytelen választani magának. Melyek a legkedveltebb bankok a DRB pórul járt vállalati ügyfeleinek szemében? Hová tették pénzüket ezek a cégek?
KKV Mit tegyen az a cég, akinek a DRB csoportnál van számlája?
Privátbankár.hu | 2015. március 4. 06:04
Az egyre több ízben az évtized brókerbotrányának titulált Buda-Cash brókerház bukása súlyos következményeket ró az érdekeltségi körébe tartozó bankok ügyfeleire is. Mint az hétfőn kiderült, a jegybank visszavonta a Buda-Cash érdekeltségeibe tartozó négy bank működési engedélyét.
Pénzügyi szektor Az MNB 25 millió forintra bírságolta a CIB Bankot
Privátbankár.hu | 2014. december 4. 16:08
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 25 millió forintra bírságolta a CIB Bank Zrt-t, mivel a banknál kötelezettségszegést állapítottak meg – derül ki a jegybank határozatából.
Fogyasztóvédelem Nem aprózta, milliókra büntetett egy takarékot az MNB
Privátbankár.hu | 2013. november 28. 17:39
A jóváírási értéknapra vonatkozó szabályokat sértette meg a takarékszövetkezet.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG