Személyiségi jogok
Vásárló Intim fotók, szaftos videók: megvan a lejáratás tuti receptje  
BR | 2017. február 14. 20:50
Február 14-e a virágboltosok és a szerelmesek piros betűs ünnepe. Akik azonban nem akarják költségekbe verni magukat, hogy meglepjék a párjukat a szerelem napja alkalmából, még mindig bármikor készíthetnek egy-két szaftosabb fotót vagy épp videót, hisz az erotika az élet sava-borsa. Kérdés, hogy így érzünk-e majd akkor is, amikor egy videómegosztón jön szembe az arcunk egy szakítás vagy válás után.
Vásárló Gyakran posztolgatsz a Facebookon? Vigyázz, be is perelhetnek érte! 
Privátbankár.hu | 2017. január 30. 17:30
A közösségi média nem csak összehozza az embereket, de az életünk dokumentálását is elősegíti azzal, hogy gyakorlatilag bármikor megoszthatjuk, mit csináltunk, merre jártunk. Egy-egy csoportfotó megosztásával azonban rengeteg személyiségi jogot sértünk meg, gyakran anélkül, hogy tudnánk róla. Mire érdemes ügyelni? Mit osszak meg, és mit ne? Ügyvédek segítenek eligazodni, hogy megússzuk a pereskedést.
Makro / Külgazdaság Ezért őrültség mindent megosztani magadról az interneten  
Privátbankár.hu | 2016. április 16. 15:51
Az emberek még mindig meggondolatlanul osztanak meg privát adatokat az interneten. Egy friss felmérésben a megkérdezettek harmada osztott már véletlenül bizalmas adatokat, és még mindig vannak olyanok, akik szívesen hoznak nyilvánosságra titkokat saját magukról – annak ellenére, hogy az információk online megosztása a párkapcsolatuk megromlásához vagy a munkájuk elvesztéséhez vezethet.
Makro / Külgazdaság A kormány mindent lát: minden magyar arcképét nyilvántartanák 
Privátbankár.hu | 2015. augusztus 28. 08:24
A teljes magyar lakosság arcképének nyilvántartását és profilozását tervezi a kormány – ez derül ki a Belügyminisztérium törvénytervezetéből.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG