<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Tartalékképzés
Makro / Külgazdaság NGM: csak átmenetileg nőtt az államadósság
Privátbankár.hu | 2013. július 23. 17:53
A tárca szerint az időarányosnál magasabb forint állampapír-kibocsátások növelték meg az adósságállományt az év első hónapjaiban, ennek köszönhetően azonban az ország a nemzetközi befektetői hangulat esetleges romlása esetén is meg tud felelni törlesztési kötelezettségeinek.
Makro / Külgazdaság Domokos: a költségvetés "megette" az idei tartalékait
Privátbankár.hu | 2012. október 4. 16:28
A 2013-as költségvetési javaslat finanszírozási elképzelései az Állami Számvevőszék (ÁSZ) megállapítása szerint számszakilag kimunkáltak és megfelelően alátámasztottak, de a tervezetet számos bizonytalansági tényező övezi, amelyek sikeres és hatékony kezeléséhez elengedhetetlen a biztos finanszírozási háttér.
Makro / Külgazdaság Elégedett a tartalékok mértékével a Költségvetési Tanács
Privátbankár.hu | 2012. október 4. 13:55
Több száz milliárd forintos tartalék védi meg Magyarországot jövőre a recesszióban is a Költségvetési Tanács elnöke szerint.
Pénzügyi szektor Kétharmadával kurtítják meg a bankárfizetéseket a spanyolok
Privátbankár.hu | 2012. február 3. 15:48
Az új spanyol kormány benyújtotta a bankszektor reformjára vonatkozó terveit, amelynek központjában a pénzintézetek fúzióinak ösztönzése és a rossz hitelekre képzett céltartalékok növelése áll. A korábban állami segítségben részesülő pénzintézetek alkalmazottainak bérét 67 százalékkal is megkurtíthatják, a vezetők pedig évi 300 vagy 600 ezer eurónál nem kereshetnek többet.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG