<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Torkos Csütörtök
Vásárló Olcsón rengeteget ennél? Eljött a te időd - csak ne legyen rossz vége
Privátbankár.hu | 2016. február 11. 15:40
2016. február 9-én zárult a Torkos Csütörtök éttermi regisztrációja, ma pedig már nyitástól 50 százalékos kedvezményekkel várják a részt vevő vendéglátóhelyek a torkoskodni vágyókat. Ezért nem is csoda, hogy a Magyar Turizmus Zrt. és a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság összefogva hívja a figyelmet a szabályrendszer betartására.
Vásárló Egyél féláron! Idén is lesz Torkos Csütörtök
Privátbankár.hu | 2016. január 12. 15:54
Változtak a feltételek, de az alapötlet maradt: a programhoz csatlakozó éttermekben egy nap féláron ehetünk.
Adó A NAV-osok sem hagyhatták ki a Torkos Csütörtököt - itt az eredmény
Privátbankár.hu | 2015. február 25. 09:53
Hatvanhárom vizsgálatból mindössze ötször találtak szabálytalanságot a Nemzeti Adó- és Vámhivatal fővárosi revizorai a torkos csütörtöki ellenőrzésen. Akadt ugyan olyan vendéglátóhely, amely az ilyenkor szokásos árengedményt a pénztárgép használatának mellőzésével akarta kompenzálni, a jellemző mégis a nyugtaadás és a szabályszerűen bejelentett alkalmazott foglalkoztatása volt - közölte az adóhatóság a Privátbankárral.
Vásárló Lecsaptak a halasokra Torkos Csütörtök előtt - videó
Privátbankár.hu | 2015. február 24. 14:56
A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitánysággal közösen ellenőrzött a Nébih Kiemelt Ügyek Igazgatósága Budapesten a Torkos Csütörtök előtti héten. A vizsgálat során több mint 3 mázsa halat vontak ki a forgalomból az ellenőrök.
Vásárló Szeretjük a hasunk, az már biztos: ennyien torkoskodtak féláron
Privátbankár.hu | 2015. február 19. 17:11
Csaknem másfél millióan tértek be a részt vevő éttermek valamelyikébe az elmúlt tíz évben a torkos csütörtökön - mondta Lipcsey György Imre, a szervező Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgató-helyettese a jubileumi rendezvényen.
Vásárló Az éttermek felében volt telt ház a torkos csütörtökön
Privátbankár.hu | 2012. március 21. 14:40
Mintegy 160 ezer vendég használta ki az idei Torkos Csütörtök-akciót ezernél is több hazai étteremben a Magyar Turizmus Zrt. felmérése szerint. Az éttermek 55,6 százalékának kellett visszautasítania vendégeket telt ház miatt azon a napon.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG