Válságadók
Makro / Külgazdaság Nem volt rossz termék a frankhitel - interjú
Zsiborás Gergő | 2013. szeptember 3. 06:21
Csak a balti államoknál szaladt el úgy a devizahitelezés, mint nálunk, most mégis fényévekre vannak tőlünk. Mindig akkor engedünk a fiskális szigoron, mikor amúgy is jól megy a szekér - csoda, hogy nem akar beindulni a növekedés? Interjú Oblath Gábor közgazdásszal, a Magyar Tudományos Akadémia Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont Közgazdaság-tudományi Intézetének (MTA KRTK KTI) tudományos főmunkatársával.
Makro / Külgazdaság Még 1 millió 250 ezer adózót akar Orbán Viktor
Privátbankár.hu | 2012. május 30. 12:03
A miniszterelnök közlése szerint a célok tekintetében nem változik a kormányzás a következő két évben: értékteremtő munkára és méltányos tehermegosztásra van szükség. Ugyanakkor már nem az lesz a feladat, hogy az átalakításokat, átszervezéseket megtervezzék és végrehajtsák, hanem az, hogy befejezzék, lezárják ezeket - mondta Orbán Viktor a Délmagyarország című napilapnak.
Makro / Külgazdaság Blöffölt a kormány? Készültek tervek a válságadók meghosszabbítására
Zsiborás Gergő | 2012. május 29. 18:57
Átfogó hadművelet része az, hogy az állam tulajdonrészt szerezne a Takarékbankban, mondta a miniszterelnök egy rádióinterjúban. A kormányfő nem finomkodott az újabb különadók kapcsán sem, azt mondta, az átmeneti ágazati sarcokat örökítik így tovább.
hírlevél
depositphotos