Wamsler
Vállalat Varga Mihály átadott egy kandallógyárat
Privátbankár.hu | 2019. október 3. 14:16
A kormány és a tulajdonos Opus Global Nyrt. képviselőinek jelenlétében adták át a Wamsler SE új üzem- és gyártócsarnokát Salgótarjánban.
Részvény / Deviza / Áru 1,7 milliárdot adnak az adófizetők Mészáros Lőrincék beruházására
Privátbankár.hu | 2017. december 15. 17:13
A salgótarjáni Wamsler SE háztartástechnikai cég pénteken 1 milliárd 786 millió forint összegű támogatási szerződést kötött a Nemzetgazdasági Minisztériummal. Ezt a vállalat tulajdonosa, a Mészáros Lőrinc érdekkörébe tartozó Opus Global jelentette be a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
Részvény / Deviza / Áru A Buda-Cash botrány elbánt a magyar kályhagyártással is
Eidenpenz József | 2015. november 19. 09:14
Az Opimus gyorsjelentésében növekvő veszteségekről ad számot, amit főleg azzal magyaráz, hogy a Buda-Cash botrány óta nehezebben kap hitelt a Wamsler kályhagyár, és vissza kellett fognia termelését. A tőzsdei cég egyetlen öt százalék feletti tulajdonosa a felszámolás alatt levő Buda-Cash Brókerház.
Részvény / Deviza / Áru Az enyhe telek nem tesznek jót a kályhásnak, de tojnak a tyúkok
Privátbankár.hu | 2014. november 20. 12:43
Erősen veszteséges negyedév után hasonló nyereség következett az Opimus Nyrt.-nél, a kályha-üzletág az enyhe időjárástól szenvedett, mégis növelte nyereségét. A tojástermelés nőtt, a tojás ára 2013-ban érte el mélypontját, ez jót tett a mezőgazdasági üzletágnak, a búzatermés viszont pocsék. A tőzsdei ár éves minimuma körül jár.
Friss
hírlevél