Hirdetés
Hirdetés

Ez szörnyen kínos: rossz embernek szólt be Trump

2017. november 30., 12:12

Theresa Maynek akarta megmondani a magáét, rossz embert tagelt be.

Ingyenes KKV Növekedés konferencia: március 27.
Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna? Mire figyeljünk a nemzetközi piacra lépésnél, mik a buktatók? Hasznos tippek valódi exportáló kkv-któl.
Előadók: Rákossy Balázs, NGM - Oszkó Péter, OXO Labs - Búza Éva, Garantiqa - Bársony Farkas, AmCham - és még sokan mások.  Regisztráljon most! >>

Az amerikai elnök a rá jellemző vehemenciával próbált beszólni az Egyesült Királyság miniszterelnökének, Theresa Maynek: meglátása szerint ugyanis a politikusasszonynak előbb a saját háza táján kéne söprögetnie, ha menekültkérdésről van szó. Trump korábban ugyanis megosztott több – azóta egyébként kamunak titulált – videót Twitteren, amiben bevándorlók bántalmaznak fehér embereket, írja a Bloomberg.

Ez általános nemtetszést váltott ki és többen is jelezték, hogy nem értenek egyet Trump megosztásával, köztük Theresa May is. Trump erre a fent említett posztban válaszolt, épp csak egy teljesen másik, embert jelölt meg benne, egy bizonyos Theresa Scrivener-t. Azóta természetesen javította a posztot, így az most már May profiljára mutat.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Új olajország születik, eddig kakaó nagyhatalom volt

Új olajország születik, eddig kakaó nagyhatalom volt

Az afrikai Ghána eddig egy egész másik termékről volt híres: a kakaóról, miközben aranyban is bővelkedik. Gazdasági növekedése most azonban 10 százalék közelébe növekedett, köszönhetően a felfutó olajexportnak. Van honnan emelkedni, nem gazdag ország, bár Afrikán belül eddig sem volt rossz helyzetben.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?