Hirdetés

Február 16-án tartja évértékelőjét Orbán Viktor

2020. január 29., 08:02

Ismét a Várkert Bazár lesz a helyszín, és a Magyar Nemzet szerint a miniszterelnök nagy bejelentésre készül.

Budapest, 2019. március 23. Orbán Viktor miniszterelnök beszél a Mathias Corvinus Collegium (MCC) háromnapos migrációs konferenciáján Budapesten, a Várkert Bazárban 2019. március 23-án. MTI/Illyés Tibor
Orbán Viktor (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Február 16-án, vasárnap tartja évértékelőjét Orbán Viktor, írja a kormányközeli Magyar Nemzet. A huszonkettedik mérlegvonás helyszíne ezúttal is a Várkert Bazár lesz.

A MAgyar Nemzet úgy tudja, Orbán ismét nagy horderejű bejelentésekre készül, többek között újabb gazdaságvédelmi akcióterv és a családok megerősítését szolgáló intézkedések ismertetés várható.

Hirdetés

A Fidesz hagyományos, év eleji, kihelyezett frakcióülését február 12-13-án tartja, Balatonfüreden. Itt arról is szó lesz, hogy „minden olyan törvényt felül lehetne vizsgálni, amely az emberek jogos igazságérzetét sérti”. A frakció mindenképpen kiemelten foglalkozik majd a börtönkártérítések megszüntetésével és a feltételes szabadságra bocsátás feltételeinek szigorításával.

via hvg.hu

Raiffeisen MKB Cetelem További ajánlatok

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés
Hirdetés

Címlapon

Magyar revízió és európai fejreállás – újraindul a játszma

Magyar revízió és európai fejreállás – újraindul a játszma

A nemzeti érzések világszerte robbanásszerűen erősödnek Indiától Brazíliáig és az Egyesült Államoktól Magyarországig. A NATO tagjai közül legmagasabb arányban hazánk lakosságának 67 százaléka állítja, hogy a szomszéd országok területének egy része valójában hozzánk tartozik. Káncz Csaba jegyzete.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank
Hirdetés

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ha holnap elkészülne, beadatná magának a koronavírus elleni oltást?