Hirdetés
Hirdetés

Szijjártó tombol: óriási a botrány egy hangfelvétel miatt

2018. március 18., 16:13

Nem nagyon múlik el olyan hét, hogy valakivel össze ne rúgná a port a magyar külügyminiszer.

Szijjártó Péter. Kép forrása: MTI
Szijjártó Péter. Kép forrása: MTI

A magyar kormány hétfőn, a tel-avivi nagykövetségen keresztül hivatalosan fogja kérni a The Jerusalem Post főszerkesztőjétől azt a hangfelvételt, amely bizonyítja, hogy a Soros-hálózat berlini szervezete azért lobbizik, hogy a német kormány magyarországi német cégeken keresztül gyakoroljon nyomást Magyarországra - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter.

Felháborító

Szijjártó Péter elmondta, hogy az izraeli The Jerusalem Post hangfelvételen alapuló pénteki cikke egyértelműen bizonyítja, a Soros-hálózat európai kormányokat akar egymásnak ugrasztani azért, hogy az illegális bevándorlók befogadását előmozdíthassa. Felháborítónak tartják, hogy azért járatják le Magyarországot, mert nem hajlandó illegális bevándorlókat befogadni.

Hirdetés

Elfogadhatatlan

Az is elfogadhatatlan, hogy "soha senki által meg nem választott ngo-k magyar emberek munkahelyeit, magyar emberek kiszámítható megélhetését sodorják veszélybe" - mondta a külügyminiszter.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Jön a válság: a rettegő elnök elcsalja a választást?

Jön a válság: a rettegő elnök elcsalja a választást?

Az eredeti tervekhez képest csaknem tizennyolc hónappal előbb tartanak szavazást Törökországban, az alkotmánymódosítás miatt ráadásul az emberek először fognak egyszerre elnök- és parlamenti választáson részt venni. Az ellenzéket teljesen felkészületlenül fogadta a hír, az állami médiumok döntő többsége pedig már most is Erdogannál van - így pedig aligha kérdés, milyen végeredményre számíthatunk júniusban.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?