2019
Makro / Külgazdaság Tavaly minden jobb volt? Ez vár Magyarországra idén 
Privátbankár.hu | 2019. január 25. 15:38
Kiadta a Fitch Ratings erre az évre és 2020-ra szóló prognózisát.
Makro / Külgazdaság Munkaerőhiány, Brexit – mi fogja visszahúzni a magyar gazdasági növekedést? 
Privátbankár.hu | 2019. január 16. 12:22
Régiónk gazdasági növekedése várhatóan 2019-ben is megőrzi erőteljes ütemét. A növekedés fő motorjai a fogyasztás, a külföldi működőtőke-befektetések (FDI), az EU-források és a digitális átállás lesznek. Hosszú távú régiós kilátásait és a növekedés fő mozgatórugóit az idei bécsi Euromoney The CEE Forum keretében tartott workshopon mutatta be az UniCredit.
Makro / Külgazdaság Pénzpiaci kockázati tényezők, amelyekre érdemes lesz figyelni 2019-ben 
Privátbankár.hu | 2019. január 10. 20:10
Az elemzői konszenzus szerint idén a világgazdasági növekedés lassulni fog, azonban a mindennapokban ez még nem válik érezhetővé. Ugyanakkor több olyan kockázati tényező van, amelyek közül bármelyik okozhat a vártnál nagyobb mozgást a pénzpiacokon. Barlai Róbert, az OTP Treasury regionális igazgatójának előrejelzése.
Befektetés 10 merész jóslat 2019-re: ha ezek bejönnek, leeshet az állunk  
Privátbankár.hu | 2019. január 8. 20:20
A K&H befektetési szakembereinek összeállításából kiderül, melyek azok a gazdasági események, amelyek bekövetkezése ugyan meglepetésként érné a piacokat, mégsem zárhatók ki teljesen. Ha pedig mégis megtörténnek, igen komoly hatásuk lehet, így érdemes a befektetőknek ezekről is tájékozódni.
Vállalat Adathalászat, csalások – információbiztonsági jóslatok 2019-re 
Privátbankár.hu | 2019. január 5. 14:02
Még csak most indult az év, de máris rengeteg előrejelzést olvashattunk 2019-re vonatkozóan. Vajon mi vár ránk az előttünk álló évben a kiberbiztonság terén? Egyre több adathalász támadás, növekvő lakossági anyagi veszteségek és információvédelmi pánik a szervezeteknél: kihívásokkal teli évnek ígérkezik 2019 kiberbiztonság szempontjából. 5+1 pontban az idei év információbiztonsági jóslatai.
Makro / Külgazdaság Nagyot változik az életünk - az áremeléseket mindenki észre fogja venni 
Privátbankár.hu | 2019. január 1. 14:15
Lesznek jócskán változások az idei évben, a cigaretta árától elkezdve, a tejek áfácsökkentésén át, az adózást érintő változtatásokig – több dologhoz kell idén hozzászoknunk, ezért összegyűjtöttük, hogy pontosan mik ezek. Boldog új évet kívánunk!
Makro / Külgazdaság Vészesen fogy az idő - mi lesz a Brexittel? 
Privátbankár.hu | 2018. december 20. 13:57
Vészesen fogy az idő a Brexit a jövő március 29-én esedékes határidejéig. A Bloomberg megnézte, hogy mit hozhat 2019 a briteknek.
Makro / Külgazdaság Megint elkeresztelték a költségvetést - te mire emlékszel az elmúlt 8 évből? 
Gáspár András | 2018. július 20. 12:30
Hosszú évek óta elképzelhetetlen, hogy olyan költségvetése legyen Magyarországnak, amelyet nem címkéz fel valamilyen elnevezéssel a kormány. Matolcsy György indította a hagyományt, amivel Varga Mihály sem szakított, így idén sem maradt el a költségvetés-keresztelő - de ki emlékszik arra, melyik évben volt az "országvédelmi költségvetés"? És az adócsökkentés költségvetése? Összeszedtük.
Vállalat Megvan, mikor jöhet az Apple autója 
Privátbankár.hu | 2015. szeptember 22. 09:21
A cég "elhivatott" a projekttel kapcsolatban. 2019-ben jöhet az első almás járgány.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG