<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Accace
Adó Könyvelés és bérszámfejtés: minek papírozni, ha nem muszáj?
Privátbankár.hu | 2014. május 15. 11:10
A gazdasági válság minden vállalkozást a költségcsökkentés és a még hatékonyabb működés felé terelt. Különösen fontossá vált az egyszerűsítés a könyvelési és bérszámfejtési feladatokkal kapcsolatos adminisztráció területén - a felhő pedig itt is segít.
Személyes pénzügyek Otthon a babával: jó dolguk van a magyar anyáknak
Privátbankár.hu | 2012. július 20. 11:16
Fizetett szülési szabadság esetében a régión belül a magyar kismamák vannak a legjobb helyzetben. Az ukrán kismamák alap esetben 56 nap szabadságot kapnak, a magyar kismamákhoz hasonló kedvező helyzetben egyedül a román anyukák vannak.
Adó A nyugodt alvás titka: 10 tipp az adóbevalláshoz
Privátbankár.hu | 2012. május 2. 11:03
Bő két hét maradt az szja-bevallások elkészítésére és beadására, így érdemes minél előbb hozzálátni az elkészítéshez. Az Accace 10 pontban gyűjtötte össze azokat a legfontosabb tudnivalókat, amelyeket az idei bevallás elkészítése során mindenképpen érdemes figyelembe venni, többek között a vaterás értékesítéssel, a tőzsdei árfolyamnyereséggel, és a külföldi jövedelemmel kapcsolatban.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG