<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Adótanácsadó
KKV Készüljünk: hamarosan drágábban fog dolgozni a könyvelőnk
Privátbankár.hu | 2016. március 24. 06:05
A brókerbotrányok után a kormány a könyvelők, könyvvizsgálók felelősségét is firtatja, július elsejétől ezért egy új közfelügyeleti rendszert vezetnének be. A könyvelők szerint viszont a brókerbotrány csak ürügy az ő ellenőrzésükre; központi regisztráció helyett kötelező érdekképviseleti tagságot javasolnak. Azt sem tudjuk, hány könyvelő dolgozik az országban, a könyvelési díjak viszont emelkedni fognak.
Karrier Fejcserék az egyik nagy adótanácsadó cégnél
Privátbankár.hu | 2015. június 6. 14:05
Július 1-től megújul az EY Magyarország menedzsmentje.
Adó Amerikai adótanácsadó cég nyit nálunk irodát
Privátbankár.hu | 2014. május 19. 17:02
A Ryan kilencezernél is több ügyfelet szolgál ki mintegy 40 országban, több mint 67 nemzetközi irodája és 1800 alkalmazottja van.
Adó Így változhat a családi adókedvezmény
Privátbankár.hu | 2013. október 22. 10:20
Az egyéni egészségbiztosítási és nyugdíjbiztosítási járulékból is leírható lesz a személyi jövedelemadónál fel nem használt adókedvezmény, ha elfogadják a 2014-es évre vonatkozó adótörvény-javaslatcsomagot
Adó Hogyan válasszunk könyvelőt?
Privátbankár.hu | 2013. január 18. 06:40
Új év, új adónemek. Sokan elgondolkodtak, hogy érdemes lenne könyvelőt váltani, hiszen a katásoknál például csökken az adminisztráció, a kisvállalati adózóknál viszont éppen bonyolódik. De miként találjuk meg a cégünknek legmegfelelőbb könyvelőt?
Karrier Több ezer könyvelőt törölhetnek a nyilvántartásból, mert nincs meg a kötelező továbbképzésük
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 27. 16:53
Mintegy 10 ezer olyan könyvelőt keres meg levélben a szaktárca, akikről nem állapítható meg egyértelműen, hogy rész vettek-e a kötelező továbbképzésen. Akik ezt nem tudják bizonyítani azokat törlik a nyilvántartásból.
Adó Drága a magyar munkaerő, nem vagyunk versenyképesek
Privátbankár.hu | 2012. június 14. 13:57
A családi adókedvezményt nem számolva Magyarországon 100 forint nettó bért ugyanennyi közteher sújt, az adóék nálunk a legmagasabb a régióban, ami csökkenti a versenyképességünket. Hiába az egykulcsos szja, az adótanácsadók szerint csökkenteni kell a munkára rakodó terheket.
KKV Mozgolódnak a könyvelők - résen van a NAV
Privátbankár.hu | 2012. március 29. 08:01
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) jövőre fokozottan ellenőrzi majd többek között az adószakértőket és a könyvelőket. A revizoroknak lesz miből válogatni, mivel papíron mintegy 20 ezer cég működik ezzel a főprofillal, és több mint harmaduk veszteséges. Az elmúlt időszakban megugrott az ágazatban a bedőlések száma, de az idei első negyedévben az új cégalapítások is rekordot döntöttek.
Friss
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos