Aon Hewitt
Karrier Gondolta volna, hogy ennyire szeretjük a munkánk?
Privátbankár.hu | 2015. június 27. 16:12
Meglepően magas azoknak a száma Magyarországon, akik a munkahelyüket barátaiknak is szívesen ajánlanák: átlagosan 10-ből 6 ember van így. Ez Európán is belül is jónak számít, ráadásul a trend egyre csak növekszik. Az Aon Hewitt dolgozói trendeket kutató felmérése 164 országban vizsgálta, hogy hogyan vélekednek a dolgozók a munkahelyükről.
KKV Ezek a legjobb munkahelyek: magyar cég az első helyen
Privátbankár.hu | 2014. április 5. 16:00
Felállították az idei rangsort, azt vizsgálták, melyik Közép-Kelet-Európa legjobb munkahelye. Az egyik kategóriában magyar cég lett az első, de másik magyar cég is bekerült a top 10-be. A felmérés során kiderült, hogy Magyarország az első a dolgozói elkötelezettségben.
KKV Szeretik a multikat a magyarok
Privátbankár.hu | 2014. március 6. 10:26
Tízből kilenc esetben multinacionális céget választanak a magyar munkavállalók - derül ki egy felmérésből. Több mint 8 ezer embert kérdeztek a külföldi munkavállalásról is, érdekes az eredmény.
Karrier Ezek Magyarország legjobb munkahelyei
Privátbankár.hu | 2013. november 6. 10:16
A jó munkahelyet emberközpontú és üzletileg sikeres vezetés, vonzó és hiteles vállalati kép, valamint transzparens és teljesítményarányos elismerés jellemzi. Idén a Szerencsejáték Zrt. lett a legjobb magyar munkahely a nagyvállalatok között.
Karrier Az állmnak vagy a "gonosz" multiknak dolgoznánk inkább?
Privátbankár.hu | 2013. március 24. 11:50
Az idén legtöbben az informatika és a telekommunikáció területén helyezkednének el Magyarországon, de egyre vonzóbb a nonprofit szféra is - derül ki az Aon Hewitt humánerőforrás-tanácsadó cég munkáltatói márka kutatásából, amelyet 14 ezer megkérdezett válasza alapján készítettek el.
Karrier Ezek a legmenőbb munkahelyek és munkakörök
Privátbankár.hu | 2013. március 7. 11:27
Az Aon Hewitt és az AIESEC közös kutatásból kiderült, hogy az országban melyek a legvonzóbb cégek munkavállalói szempontból, a felmérés a szakmánkénti fizetési elvárásokat is vizsgálta, emellett arra is rámutat, hogy a fiatalok a valósnál általában magasabb fizetést várnak el.
hírlevél
depositphotos