<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Arcadom
KKV Saját zsebből kártalanít Demján Sándor - üzleti vita a háttérben
Nagy László Nándor | 2015. május 27. 14:30
Demján Sándor egy faktoringcég közbeiktatásával követeléseinek 70 százalékát kifizeti az Arcadom kisvállalkozói hitelezőinek - hangzott el a mai tájékoztatón. Az is kiderült, hogy a vállalkozó még a csőd előtt is fizetett ki hasonló követeléseket. A sajtótájékoztatón rengeteg volt az utalgatás és a cáfolat - kinek áll érdekében a zavarkeltés?
KKV Nyomoznak Demján cége után – nem fizettek az alvállalkozóknak
Privátbankár.hu | 2015. május 23. 09:29
Három alvállalkozója ügyészségi feljelentést tett a Demján Sándor érdekeltségébe tartozó Arcadom Zrt. ellen csalás miatt, miután a cég a bírósági döntés után sem fizetett.
KKV Felszámolás alatt Demján cége - zsebből fizetné a beszállítókat
Privátbankár.hu | 2015. január 19. 18:01
A Fővárosi Bíróság elrendelte az Arcadom Zrt. építőipari vállalat felszámolását. A menedzsment és a tulajdonosok még megkísérelnek egy felszámolási egyezséget létrehozni - amennyiben ebben minden hitelező partner lenne -, és ezzel a társaság megszüntetését elkerülni. Ha ez nem sikerül, Demján Sándor magánvagyona terhére jelentős részben kártalanítja a befektetőket - közölte a társaság.
KKV Becsapott építési vállalkozók tüntettek Demján fővállalkozója ellen
Privátbankár.hu | 2012. november 26. 14:48
Félpályás útlezárással tiltakozott mintegy 20, az ország különböző pontjairól érkezett vállalkozó a kecskeméti Auchannál, mert a bevásárlóközpont bővítését végző fővállalkozó nem fizette ki őket.
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló