<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
BAlog Zoltán
Karrier Jóval több pénzt kapnak az egyetemi tanárok
Privátbankár.hu | 2015. december 28. 13:09
A kormány döntése értelmében három lépcsőben a teljes oktatói-kutatói kör bére nő a felsőoktatásban.
Karrier Számháború: fizetést emelnek, de pénzt is vesznek el a tanároktól
Privátbankár.hu | 2013. július 10. 17:29
Nem erről a béremelésről volt szó, az életpályamodellt előíró törvényben foglaltakhoz képest csak a pénz egy részét kapják meg szeptembertől a pedagógusok - közölte a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) elnöke szerdán budapesti sajtótájékoztatóján.
Karrier Balog Zoltán: más stílust akar kipróbálni a kormány
Privátbankár.hu | 2013. február 16. 12:50
Nem "büntetőadó" a hallgatói szerződés, hanem a költségek visszafizetése - nyilatkozta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere egy osztrák lapnak. Arról is beszélt, hogy úgy tűnhet a kormány túl gyorsan hajtotta végre a gazdasági intézkedéseit, de ha nem lett volna ilyen gyors a tempó, soha nem sikerült volna.
Karrier Keretszámok: meg nem szüntetik, de jól eldugják - nyilvános a koncepció egy része
Zsiborás Gergő | 2012. december 17. 15:59
2013-ban ugyanannyian kezdhetik meg tanulmányaikat állami finanszírozással, mint tavaly. Egy módosítóból kiderül, hogy tennék láthatatlanná a keretszámokat. Az új rendszer felülről nyitott lenne, de a felsőoktatásra továbbra sem áldozna többet a kormányzat. Az új rendszer is bonyolultnak tűnik és egyre több a kérdőjel.
Friss
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG