<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Bank of Japan
Makro / Külgazdaság A koronavírus miatt a héten megint megnyílnak a jegybanki pénzcsapok
Privátbankár.hu | 2020. április 27. 09:40
A legfontosabb jegybankok a héten ismét mozdulhatnak, és újabb gazdaságösztönző lépéseket jelenthetnek be a koronavírus-járvány romboló hatásainak ellensúlyozására. Sőt a japánok már egy brutális kötvényvásárlási programot el is indítottak.
Vásárló Mit kezdene egy magyar autóhiteles egy banki robot ügyintézővel?
Privátbankár.hu | 2015. január 20. 15:44
Japánban akár már nekik is panaszkodhatnak. Az ügyfelek 19 nyelven cseveghetnek a kedves, ám kevésbé megnyerő külsővel rendelkező gépekkel.
Deviza / Áru Domo arigato! Van egy másik pénznyomdánk - erősödik a forint
Privátbankár.hu | 2014. október 31. 11:06
Miután a Fed leállította a pénznyomdát, a japánok felpörgették a sajátjukat - az újabb óriási adag jen jót tett a forintnak is.
Állampapír / Kötvény Domo arigato! Magyarországra is ömlenek a japán háztartások milliárdjai
Privátbankár.hu | 2013. április 9. 11:40
Messze túlmutat Japán határain a jegybank gigantikus gazdaságélénkítő csomagjának hatása. Hatalmas pénzen ülnek a japánok, ami a program hatására kiszabadulhat az országból - a Bank of Japan tartós és nagyon nagy hatású folyamatot indított be, amiből Magyarország már rövidtávon is profitálhat.
Deviza / Áru A japán hír és az EKB nyugtatják a piacokat
Privátbankár.hu | 2013. április 4. 16:18
Bár nincs határozott irány a tőzsdéken, úgy tűnik, a kedvező japán hír, és az EKB-elnök megnyugtató szavai emelhetik a piacokat.
Makro / Külgazdaság Megvan az új jegybankelnök - örülhet a japán kormány
Privátbankár.hu | 2013. február 25. 08:41
A további monetáris lazítást és a defláció elleni agresszív harcot támogató Kuroda Haruhikót, az Ázsiai Fejlesztési Bank vezetőjét jelöli a jegybankelnöki tisztségre Abe Sindzó japán miniszterelnök - jelentette kormányzati forrásokra hivatkozva a japán média hétfőn.
Deviza / Áru Újabb Matolcsy - para a forintpiacon, szakadt az OTP is
Privátbankár.hu | 2013. január 22. 18:30
Bár a japán jegybank kisebb csalódást okozott hajnalban, egy erős német adat és a gyengülő dollár nem engedett nagy esést a piacokon. A forintot és a BUX-ot ismét sajtótalálgatások gyengítették.
Deviza / Áru Csalódást okozott a japán jegybank, gyengül a forint
Privátbankár.hu | 2013. január 22. 09:52
A japán jegybank részben hozta az elvárásokat a hajnali döntésével, részben csalódást okozott. A jen a bejelentésre erősödni kezdett, a hangulat romlott. A forint is kisebb gyengüléssel kezdte a napot.
Deviza / Áru Erősödött a forint - maradhat a kivárás a piacokon
Privátbankár.hu | 2013. január 21. 09:58
Ma nem lesz kereskedés az USA-ban, így főleg Európára és Japánra figyelhetnek a befektetők. Erősödik az óvatosság a heti amerikai gyorsjelentések előtt, az irány inkább lefelé mutathat mint felfelé.
Deviza / Áru Nem jutott messzire a forint (firssítve)
Privátbankár.hu | 2012. december 20. 10:34
Az euró kora délután erősödik a dollárral a szemben, a forint viszont egyelőre meg sem próbálkozik a 286-os euróárfolyam áttörésével. Már tudjuk, mi lesz a magyar államadóssággal.
Deviza / Áru Küszöbön a 300 forintos euró
Privátbankár.hu | 2012. április 10. 15:50
Folytatódott a napok óta tartó gyengülés a forint piacán. A hazai deviza kettős nyomás alatt áll, egyrészt egyre rosszabb a nemzetközi hangulat, másrészt egyre nagyobb az aggodalom az IMF/EU tárgyalások csúszása miatt. Összegyűjtöttük, hogy mi áll a forint esésének hátterében.
Deviza / Áru Nem hozott megváltást a húsvét
Privátbankár.hu | 2012. április 10. 12:21
A hosszú hétvége után szinte minden tőzsde eséssel tért vissza. A dollár és a jen megint erősödik, a nyersanyagárak kritikus szinten állnak. Az európai kötvényhozamok tovább emelkedtek. Úgy tűnik, a húsvét mindent hozott a piacokra, csak nem megváltást. Gyengül a forint is.
Részvény / Deviza / Áru Hullámvasúton a piacok, délután az amerikai adat rontotta a jókedvet
Borbély Péter | 2012. február 14. 12:05
Váratlanul nagyot javult a piaci hangulat délelőtt a nagyon jó német adat miatt. Hajnalban még szolid lejtmenettel fogadták a tőzsdék, hogy a Moody’s tömeges leminősítést, illetve kilátásrontást jelentett be kilenc európai országra. A negatív piaci reakció amúgy is érett a tegnapi általános emelkedés után. A dollár erősödése ellenére 101 dollár fölé emelkedett az olaj ára. A délutáni amerikai kiskereskedelmi adat megint lehúzta a tőzsdéket és az eurót. (A cikk frissül.)
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG