<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Békefenntartás
Makro / Külgazdaság A lengyelek békefenntartókat küldenének Ukrajnába
Privátbankár.hu | 2022. március 16. 06:19
Méghozzá olyanokat, akik meg tudják védeni magukat veszélyes területen is. Erről Jaroslaw Kaczynski kormányfőhelyettes Kijevben beszélt.
Makro / Külgazdaság Nem küld békefenntartókat Afganisztánba az ENSZ, hiába egyre aggasztóbb a helyzet az USA kivonulásával
MTI | 2021. augusztus 3. 11:11
"A fegyveres erőszak fokozódik. Nők, lányok és kisebbségek kerülnek szisztematikusan célkeresztbe. Nemrég támadást intéztek az ENSZ heráti központja ellen."
Makro / Külgazdaság Indulhat-e a 2. világháború óta első közös orosz-amerikai katonai akció?
Fellegi Tamás | 2016. szeptember 19. 06:07
Múlt héten elején váratlanul érte a világot a hír, hogy Oroszország és Amerikai megegyezett a szír helyzet kezelésében, tűzszünetet hirdetnek, majd közös szervezetet hoznak létre a szükséges katonai lépése koordinálására. A hétvégén azonban végzetes baklövés történt, ami lehet, hogy meghiúsítja a tervezett együttműködést.
Makro / Külgazdaság 100 évre nyúlik vissza a jelenlegi menekültválság
Fellegi Tamás | 2015. szeptember 8. 07:26
A mostani menekültek néhány olyan országból érkeznek, ahol polgárháborús állapotok uralkodnak, évek óta nem sikerül stabil kormányzati rendszert létrehozni. Nem véletlenül: összebékíthetetlen népek vannak egy országba zárva, és csak nem működik ez a modell. A világnak muszáj lesz ezzel szembe nézni.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG