Békesi László
Személyes pénzügyek Bod, Békesi és Járai is kritizálta a gazdaságpolitikát
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 24. 14:17
Az állammal szembeni bizalom megrendülése irányíthatja az embereket az öngondoskodás irányába Bod Péter Ákos szerint. Békesi László szerint a gazdaságpolitikánkat fel kell adni. Járai Zsigmond szerint meg kell állapodnunk az EU/IMF párossal.
Karrier Elnökségébe választotta Szász Károlyt a hazai közgazdászelit
Privátbankár.hu | 2012. május 29. 11:45
Szász Károlyt, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének elnökét a Magyar Közgazdasági Társaság elnökségének tagjává választotta a társaság május 25-i éves küldöttközgyűlése. Az ülésen 70. születésnapja alkalmából, sok évtizedes szakmai tevékenységének elismeréseként az MKT második elnökének tiszteletére alapított Kautz Gyula-díjat vehette át Békesi László kandidátus, egyetemi tanár, volt pénzügyminiszter.
Makro / Külgazdaság IMF nélkül akár 2013-ig is kihúzhatnánk?
Privátbankár.hu | 2012. április 28. 08:28
Ha nem sikerül megállapodni a Nemzetközi Valutaalappal a hitelmegállapodásról, akkor Magyarország nem húzza ki 2014-ig a választásokig, amire az Orbán-kormány játszik, de ezt az évet minden bizonnyal, talán még 2013-at is meg lehet úszni - mondta Békesi László, volt pénzügyminiszter a Népszava szombati számában közölt interjúban.
Makro / Külgazdaság Békesi László szerint a végtörlesztésen elbukhat az IMF-megállapodás
Privátbankár.hu | 2011. november 24. 15:30
Reális jövő évi költségvetés, a szektorális különadók kivezetésére vonatkozó pontos ütemterv és a végtörlesztés felfüggesztése nélkül nincs esély a Valutaalappal való megállapodásra - mondta Békesi László a Republikon Intézet konferenciáján. A volt pénzügyminiszter szerint ha a kormány végig akarja hajszolni a végtörlesztést, akkor a megállapodásnak sincs esélye.
hírlevél
depositphotos

Legyen Ön is előfizetőnk!

Előfizetőink naponta 4-6 egyedi, máshol nem olvasott,
minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, az első hónapban 390 forintért.