Budweiser
Részvény / Deviza / Áru Az év befektetési sztorija: tőzsdére megy a Budweiser ázsiai leánycége
Csabai Károly | 2019. július 11. 18:04
A Reuters hírügynökség értesülése szerint a sörgyártó Anheuser-Busch InBev vállalatcsoportjába tartozó Budweiser Brewing Company APAC 1,63 milliárd darab részvény értékesítésével legalább 8,3 milliárd dollár bevételhez juthat, márpedig ennél nagyobb nyilvános részvénykibocsátásra (angol elnevezésének rövidítésén: IPO) 2019-ben eddig nem került sor. A részvényekkel július 19-én indulhat meg a kereskedés a hongkongi tőzsdén.
KKV Cseh - amerikai sörháború: nyert a Bud
Privátbankár.hu | 2013. január 23. 07:30
Újabb fejezet zárult le a cseh Budweiser és az amerikai Anheuser-Busch közötti névhasználati vitában: az amerikai cég ezentúl kizárólagosan használhatja a "Bud" elnevezést az EU-ban forgalmazott Budweiser sörökre.
KKV Sörben úszó óriásházasság
Privátbankár.hu | 2012. június 29. 13:27
Húszmilliárd dollárért teljesen a belga Anheuser-Busch Inbev tulajdonába kerül a Corona söréről ismert mexikói Modelo cégcsoport . A Beck's, a Stella Artois és a Budweiser márkákat forgalmazó óriásvállalat akkor jutott a mexikói cég részvényeinek feléhez, amikor az Inbev 2008-ban az ágazatban minden korábbit felülmúló összegért, 52 milliárd dollárért megvette az Anheuser-Bush vállalatot.
Friss
hírlevél