<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Centre for Economics and Business Research
Vásárló Gondolta volna? – ennyit bukunk a dugókon
Privátbankár.hu | 2014. október 14. 16:05
Valljuk be, mindenki utál a forgalom közepén ücsörögni óránként. Most van egy hírünk, amiért még jobban utálhatja a dugókat!
Makro / Külgazdaság Elemzők: jövőre is recesszióban lesz az euróövezet (frissítve)
Privátbankár.hu | 2012. november 5. 10:49
Az idei évre várt visszaesés után 2013-at is recesszióban tölti az euróövezet, 2014-ben is csak minimális növekedés várható. Németország helyzete a legjobb - állítják londoni pénzügyi elemzők.
Makro / Külgazdaság Mégsem fizet rá London az olimpiára?
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 13. 06:47
Sokba került ugyan, de hosszú távon várhatóan nettó gazdasági előnnyel jár majd a vasárnap véget ért olimpia London gazdasága számára - jósolták első értékelésükben londoni pénzügyi elemzők. A CEBR szerint turizmus és az infrastruktúra fejlesztése azok a fő területek, amelyek jól jönnek ki a játékokból.
Pénzügyi szektor Még mindig nyögi a válságot a londoni City
Privátbankár.hu | 2012. május 9. 16:46
Londoni piaci szereplők szerint az euróövezeti adósságválság bankpiaci hatásai miatt idén várhatóan több mint másfél évtizedes mélypontra csökken a befektetési bankári állások száma a londoni Cityben és valószínűleg még az évtized második felében is messze elmarad a globális pénzügyi válság előtt mért csúcstól.
Makro / Külgazdaság London aggódik Európáért
Privátbankár.hu | 2012. május 7. 07:52
A további költségvetési megszorításokat ellenző politikusok térnyerése zajlik szerte Európában, ami rövid távon jót tehet a valutauniós növekedési kilátásoknak, ám veszélyes fordulatot is eredményezhet az euróövezeti adósságválságban - vélekedtek londoni pénzügyi elemzők a francia elnökválasztás eredményét kommentálva.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG