<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Cloud
KKV A jövő a felhőben van: mikor eszmélnek a magyar cégek?
Privátbankár.hu | 2019. május 16. 13:45
Egy fél évtizeden belül, optimista becslések szerint akár már 2025-re a vállalatok mintegy nyolcvan százaléka be fogja zárni hagyományos adatközpontját és helyettük a céges információtárolás helyei privát vagy éppen publikus felhőközpontok lesznek világszerte – hangzott el az Invitech és a Trend FM szervezésében megtartott konferencián.
KKV Amit minden kkv-nak tudnia kellene: mire jó a felhő?
Privátbankár.hu | 2018. október 22. 14:45
A Gartner már 2017-ben arra jutott egy felmérés során: az amerikai kkv-k 62 százaléka már használja a felhőszolgáltatásokat - ez a szám azóta biztosan emelkedett, mivel további 33 százalék már akkor azt fontolgatta, hogy bevezeti valamilyen formában a technológiát a hétköznapi üzletmenetbe. A felhőalapú szolgáltatások az adattárolás és adatbiztonság területén talán már nálunk is sokaknak eszébe jutnak, pedig ennél sokkal többet is elérhetünk a felhő használatával: hatékonyabban dolgozhatunk, pontosabb üzleti döntéseket is hozhatunk. Mire jó a felhő egy kkv-nak?
KKV A felhőtől nem kell félni: a hardver bütykölése helyett akár dolgozhatunk is
Privátbankár.hu | 2014. november 20. 19:30
Az iSafe informatikai cégnél megkönnyebbültek, amikor kiderült, hogy a kormány jövőre nem vezeti be az internetadót. Szerintük egy felhő alapú szolgáltatásnál sok múlik azon, hogy segítik vagy gátolják az internethasználatot. A számok nem túl jók: a magyar KKV-k 89%-a használ üzleti internetet, csak Románia és Bulgária van mögöttünk. Videóinterjú.
KKV Mi az: olcsó, mégsem kell a magyar vállalkozásoknak?
Privátbankár.hu | 2014. november 19. 17:01
A magyarországi KKV-k egyharmada hallott a cloud fogalmáról, és alig több, mint 3 százalékuk használja, holott szakemberek szerint ez az informatikai megoldás olcsóbb és biztonságosabb is. Nyugat-Európában és az USA-ban ezt tudják, Magyarországon még idegenkednek tőle. A Privátbankár.hu konferenciát rendezett a témában. Videóinterjú.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos