Cordia
Ingatlan Mi az a hatalmas, ami a Duna Plaza mögött épül? 
Privátbankár.hu | 2024. április 17. 07:49
A Futureal Csoport kezd egy óriásberuházást. 
Ingatlan Ingatlanos cégvilág: a felvásárlások és a nagy adásvételek éve volt 2021 
Mester Nándor | 2021. december 28. 05:46
Nagy portfóliók és cégek is gazdát cseréltek 2021-ben.
Ingatlan Befektetői sóhaj a lakáspiacon: óh, csak a rozsdaprogram jönne már! 
Mester Nándor | 2020. szeptember 30. 06:00
Az intézményi befektetők még kerülik a szállodákat és a plázákat, de sorban állnak a raktárakért. A nagyobb magánbefektetők még mindig veszik az irodaházakat, de a kisbefektetők egy része már kiszállna a lakáspiacból. Ám ha beindul a kormány rozsdaövezeti programja, akkor az visszaterelheti a kisbefektetőket az ingatlanpiacra, ami a válságok alatt mindig menedékül szolgál a hosszú távra tervezőknek.
Vállalat Öt százalékos áfát országosan és legalább 10-15 évre - sürgeti a legnagyobb hazai lakásfejlesztő cég 
Mester Nándor | 2020. szeptember 29. 06:01
Idő és területi korlát nélküli 5 százalékos áfát sürget az új lakásokra a legnagyobb hazai lakásfejlesztő cég, a Cordia International Zrt. vezetője. Üdvözli az MNB-elnök lakásprogramját és arra számít, hogy az építőipari cégek belemennek saját profitjuk csökkenésébe annak érdekében, hogy felpörögjön a fejlesztési piac.  A bérházépítés felfuttatásához azonban támogatást vár a bankoktól. Exluzív interjú Földi Tiborral, a Cordia International Zrt. igazgatóságának elnökével, aki a cég tőzsdei jelenlétére hivatkozva jó pár kérdésünkre sajnos nem válaszolt.
Ingatlan Megint külföldön vásárolt a Cordia, most egy brit céget szerzett meg 
Mester Nándor | 2020. szeptember 7. 13:14
A lengyel és német piac után immár a briten is nagyobb sebességre kapcsolt a Futureal Csoporthoz tartozó Cordia. A vállalkozás nemzetközi tranzakciókra és fejlesztésekre szakosodott cége felvásárolta a Blackswan Property bérlakásépítésre szakosodott ingatlanfejlesztő céget. Ez az első szigetországi akciója, amit újabb is követhet.
Ingatlan Másfél-két év múlva indulhat a Cordia építkezése az Újpesti-öbölnél 
Mester Nándor | 2020. július 6. 14:01
Lakások, irodák és a környéken hiányzó közparkok és közfunkciók megteremtése a cél az Újpesti-öbölnél. Projektünk átgondolt városfejlesztés és nem valamiféle ellen-beruházás a Kopaszi-gátnál folyó építkezéssel szemben – reagált cikkünkre Futó Gábor, a Futureal Csoport társalapítója és társtulajdonosa. A sokéves óriásberuházás építészeti koncepciójának kidolgozását hamarosan megkezdi a kiválasztandó tervező csoport, a kivitelezés várhatóan 2021 végén vagy 2022 elején indulhat.
Vállalat Tőkét emelt a Cordia és új piacra lép 
Privátbankár.hu | 2020. március 25. 16:12
Berlini, lipcse, drezdai és magdeburgi ingatlanokat kezelő cégben szerzett részesedést a Cordia. 
Vállalat A Cordia belép a BÉT XBond platformra is 
Privátbankár.hu | 2020. február 3. 12:27
Az MNB Növekedési Kötvényprogramjának résztvevői közül a Molt követően a másodikként.
Vállalatok Sopotban épít a Cordia 
Privátbankár.hu | 2019. október 7. 15:55
A lengyel ingatlanpiacon eddig is aktív szerepet játszó magyar cég a következő négy évben 17 projektben mintegy 2600 otthon felépítését tervezi az eddig átadott ezer lakás után.
Ingatlan Mutatjuk, hol vegyél lakást, ha sokat akarsz keresni rajta 
Privátbankár.hu | 2018. június 22. 14:41
Miközben az újépítésű otthonok kínálata csökkent Budapesten, folytatódott a kereslet erősödése és az árak emelkedése. Egy friss elemzésből most többek közt az is kiderült, hogy az egyes kerületekben mekkora négyzetméterárral számolhatunk; hol érdemes lakást venni, ha a kiadás és a minél gyorsabb megtérülés a cél; és az is, hogy merre vásárolhatunk 30 millió forint környékén kétszobás lakást.
Ingatlan Ölik egymást a vevők a lakásokért, de hiába 
Privátbankár.hu | 2016. december 22. 06:05
Idén a fővárosi átlagos négyzetméterárak 2015 elejéhez képest harmadával nőttek, de egyes kerületekben 50-60 százalékos drágulás következett be, így a budapesti átlagár már eléri a 600 000 forintot. A vevők már a tervezőasztalon lecsapnak az új ingatlanokra, miközben több kisebb és közepes ingatlanfejlesztés már most csúszásban van.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG