<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Easyjet
Személyes pénzügyek Menj inkább vonattal, óriási káosz lesz nyáron a repülőtereken
Privátbankár.hu | 2022. június 12. 05:13
Repülési káosz várható a nyári vakációk idején Európában, mivel a légitársaságoknál és a repülőtéri szolgáltatóknál óriási a munkaerőhiány, az utasellenőrzéstől kezdve a repülőgépek karbantartásán át a légiutas-kísérő személyzetig. Sokan ugyanis a világjárvány idején új munkahelyet kerestek. Aki nyáron szeretne repülni, annak sok türelemre lesz szüksége.
Részvény / Deviza / Áru Borús hétkezdet: zuhanórepülésben az európai részvények
Privátbankár.hu | 2019. szeptember 23. 17:40
A londoni tőzsdeindex kivételével a főbb nyugat-európai börzebarométereket egy százalék körüli mínuszig vitték le a hétfői rossz hírek: a vártnál gyengébb német és francia gazdasági adatok, a gyatra német banki stresszteszt eredményei Azok ugyanis így együttesen csak tovább erősítették a befektetőkben amúgy is már egy ideje meglévő recessziós félelmeket. A negatív hangulat alól csak a Thomas Cook csődjéből profitálni látszó idegenforgalmi cégek és légitársaságok papírjai tudták kivonni magukat.
Vállalat Szilánkokra hasogatják a csődbe ment fapadost
Privátbankár.hu | 2017. szeptember 22. 12:30
Feldarabolják az Air Berlin-t.
Részvény / Deviza / Áru Ez a légitársaság nem aggódik, tudja hogy olcsón úgyis repülünk
Fellegi Tamás | 2016. július 25. 15:01
A Ryanair optimista jövő évi terveket tett közzé, nem félnek attól, hogy a legkülönfélébb okok miatt visszaesne a forgalom. A tapasztalatok szerint nem is szokott, az utazási kedv kisebb megtorpanásokkal, de folyamatosan növekszik. Persze az ár döntő, és a Ryanair jól áll a versenyben, ráadásul költségeit is ügyesen csökkenti.
Vállalat Imádjuk a fapadost – hányan utaztunk így tavaly?
Privátbankár.hu | 2016. január 26. 13:58
Nagyon jól sikerült az easyJet negyedik negyedéve, jócskán megugrottak a számaik.
Vásárló Isztambulban Európa harmadik legforgalmasabb repülőtere
Fellegi Tamás | 2016. január 15. 18:00
Isztambul Atatürk repülőtere immár megelőzte Frankfurtot az utasforgalomban, és így a harmadik legforgalmasabb légikikötő lett Európában. A fő török légitársaság ügyesen terjeszkedik, kihasználva a repülésben is az Európa kapuja szerepet.
Vásárló Ez lesz 2016 új fapados úticélja
Privátbankár.hu | 2015. november 25. 16:44
Jövő nyáron már Lyonba is repülhetünk Budapestről az easyJet-tel.
Vásárló Rémálom lett a fapadosrepülőjegy-vásárlás
Fellegi Tamás | 2015. október 13. 17:55
A budget, low-cost, vagy magyarul a nem a legjobb szóval elnevezett fapados légitársaságok híresek voltak arról, hogy szinte fillérekért is lehet repülni. Ez, ha nagyon élelmes a vásárló, most is így van, de sok esetben egy aknamezőn kell átjutni, mire az ember a vásárlási folyamat végére ér, és a végén sokkal többet fizetünk, mint amire számítottunk.
Részvény / Deviza / Áru Nem ártott a Germanwings katasztrófa? Szárnyalnak a fapadosok
Fellegi Tamás | 2015. április 16. 12:20
Jól megy a „low cost” avagy „budget” légitársaságoknak (magyarul sajnos nincs rájuk jó jelző, csak a fapados, ami nagyon félrevezető elnevezés). Forgalmuk, árbevételük, eredményük szépen növekszik, virul az iparág. Ebből a többé-kevésbé magyar légitársaság, a Wizz Air sem kivétel, tőzsdére menetele sikertörténet.
Részvény / Deviza / Áru Egy magyarországi légitársaság nagy dobása: meddig szállhatnak el?
Fellegi Tamás | 2015. február 5. 06:10
A Wizz Air most már megfelelőnek tartja a piaci környezetet, hogy tőzsdére lépjen, mégpedig Londonban. Érdemes-e vajon fel-, avagy pontosabban beszállni a részvénybe is?
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG