<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
éhséglázadások
Agrár A német miniszter figyelmeztet – jön a példátlan éhínség a világban
Káncz Csaba | 2022. április 26. 18:16
Legalább 3,2 milliárd ember élelmezése függ a műtrágyák használatától, márpedig a nitrogén alapú műtrágyák ára tonnánként 300 dollárról 1700 dollárra emelkedett. Egy elhúzódó ukrajnai háború katasztrofális következményekkel járna a világ élelmiszerellátására nézve.  Káncz Csaba jegyzete 
Makro / Külgazdaság Putyin és Erdogan is retteg az égbe szökő élelmiszerárak miatt
Káncz Csaba | 2021. február 10. 10:55
Az orosz és a török hatóságok legfelsőbb politikai utasításra ellenőrizni kezdték az egekbe tört élelmiszerárakért felelősnek kikiáltott kereskedőket. Putyinnak minden oka megvan, hogy nyugtalankodjon, hiszen az orosz történelem ez ügyben már több véres leckét adott a Kreml urainak. Káncz Csaba jegyzete.
Makro / Külgazdaság A koronavírus belobbantja a kontinenst – forrongó társadalmak, tehetetlen kormányok
Káncz Csaba | 2020. november 26. 14:49
A növekvő egyenlőtlenségek, a széleskörű kormányzati korrupció és az emberi jogok megsértései a latin-amerikai térségben sorozatosan váltanak ki társadalmi robbanásokat Panamától Chiléig. Peru és Guetamala politikai örvénybe került. Káncz Csaba jegyzete.
Makro / Külgazdaság Egy kedves vezető karácsony előtt betiltotta a készpénzt
Privátbankár.hu | 2016. december 19. 06:06
Lehet ennél nagyobb bakot lőni, ha valaki népe kedvében akar járni? Nicolas Maduro, Venezuela első embere, aki eddig sem kevés böszmeséget követett el, képes volt karácsony előtt betiltani a legnagyobb címletű bankjegyet, amit már így is bőröndszám kellett az üzletekbe vinni, olyan keveset ért. Népe jobban utálja, mint valaha.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG