élményfürdő
Ingatlan Lesz hol lazítani: új aquapark épül az országban
Privátbankár.hu | 2017. február 16. 15:14
Jóváhagyta a projektről szóló tervezetet a pécsi közgyűlés.
Utazás Mi épül Nyíregyháza mellett? Hét turista-mágnes
Privátbankár.hu | 2014. április 2. 15:59
Több, mint kétmilliárd forint európai uniós támogatásból fejlesztik a gyógyhellyé nyilvánított Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőt; a hét projektelemet tartalmazó idegenforgalmi beruházás alapkövét szerdán helyezték el a nyírségi üdülőhelyen.
Ingatlan Hódmezővásárhely: nem most kell élményfürdőt építeni
Privátbankár.hu | 2012. október 26. 09:22
Mégsem épít élményfürdő-komplexumot Hódmezővásárhely, az uniós támogatással megvalósítandó, milliárdos nagyságrendű fürdőkomplexum helyett saját forrásból bővítik két medencével a városi strandfürdőt és uszodát – tájékoztatta Göbl Vilmos, az önkormányzat sajtóreferense az MTI-t.
Vásárló Májusban ismét kinyithat az esztergomi élményfürdő
Privátbankár.hu | 2012. március 27. 13:42
Az esztergomi Aquasziget élményfürdőt május közepére nyitják meg újra. A korábbi üzemeltető, az önkormányzati tulajdonú Esztergomi Fürdő (SPA) Szolgáltató Zrt. felszámolását a múlt héten jelentették be. A szeptember óta tartó üzemszünet oka a korábbi üzemeltető közüzemi tartozása volt.
Ingatlan Népszavazás előtt számolják fel az esztergomi élményfürdő volt üzemeltetőjét
Privátbankár.hu | 2012. március 24. 12:03
A Komárom-Esztergom megyei Bíróság elrendelte az Esztergomi Fürdő (SPA) Szolgáltató Zrt. felszámolását. A cég működtette korábban a városi Aquasziget élményfürdőt, amely szeptember 1-je óta zárva tart. A társaság ellen végrehajtást indított az adóhatóság. A vasárnapi esztergomi népszavazás egyik kérdése épp ezen fürdővel lesz kapcsolatos.
Friss
hírlevél